Szerintetek tényleg terhes vagyok vagy nem jó a teszt? Többi lent
Figyelt kérdés
Tegnap és ma csináltam 10 es érzékenységű tesztet,nagyon halvány de látható második csík jelent meg időn belül ami rózsaszín. 2 nap múlva nem várom. Úgy fájnak a melleim mint még soha,szédülök és émelygek. Mivel két nap múlva lenne a nemvárt, erősebbnek kéne lennie a második csíknak nem?tényleg elég halvány. Annyira félek hogy nem jött össze vagy össze jött és mégis megjön. Másfél éve próbálkozunk a párommal. Szerintetek baba van csak túl sokat agyalok?2018. jún. 21. 10:45
11/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) azért két nap múlva megírom hogy mi lett. De úgy érzem most tényleg sikerült :) mindenkinek köszönöm a válaszokat csajok :)
2018. jún. 21. 13:02
12/25 anonim válasza:
Első vagyok.
Tesztelj 2-3 nap múlva újra akkor már erősödnie kell.Ha erősödött a második csík minden bizonnyal a hcg-t termel a szervezeted.Mensi előtt vagy 2 nappal épp csak befejeződött a beágyazódás.Másnak még ki se mutatja ilyenkor a 10-es teszt sem hogy sikerült.Szóval ne parázz rá, tudom mit írok.Mi két évig próbálkoztunk, de pozitív tesztnél fel se merült bennem, hogy ne lennék terhes.
13/25 anonim válasza:
Képet teszel fel? Mennyire halvány a 2.csík?
14/25 A kérdező kommentje:
Képet nem tudok feltenni nem tudom hogy hogy kell plusz nem tudom olyan jól lefotózni hogy vissza adja amit látni lehet élőben.. eléggé halvány de párom látta és hát mivel rózsaszín volt és időn belül megjelent ezért reménykedek :)
2018. jún. 21. 15:32
15/25 anonim válasza:
Mi újság veled kérdező? Csináltál tesztet?
16/25 anonim válasza:
Pozitív teszt terhességet jelent, ritka, hogy két teszt is hibás legyen. Most vigyázz magadra, ne izguld túl, nem várt napján csinálj újabb tesztet. Sok sikert kívánok.
17/25 A kérdező kommentje:
A szokásos teszten egyszer lett egy picit erősebb a második csík de azóta sem erősödött de tényleg nagyon halvány. Még nem jött meg de mindjárt megjön érzésem van és mivel nem erősödik a tesztem szerintem meg fog jönni :( ebben a hónapban olyanokat tapasztaltam mint még soha és azt hittem most tényleg sikerült és ezúttal végre anya lehetek. Tudom még semmi sem biztos de pár nap múlva valószínűleg úgyis megírom hogy mi lett :/
2018. jún. 23. 07:52
18/25 anonim válasza:
A mindjárt megjön érzés normális..
Szoval van még esélyed
19/25 A kérdező kommentje:
Azt hittem ma megjön fel is helyeztem ugye a tampont de iszonyu keves par csepp halvany rozsaszin folyas van csak, a tamponnak negyedét se teszi ki bocsánat a fogalmazásért csak próbálom le írni. Féltem hogy megjön mert úgy fájdogál az alhasam és izmaim egész nap de eddig semmi... Lehet hogy ez "menzesz" előjele de remélem hogy még van esély.
2018. jún. 23. 23:53
20/25 anonim válasza:
Valószínűleg te terhes vagy, én meg irigykedek. Legyél már pozitív és egy hét múlva slattyogj el dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!