Hogyan lehet kitapintani a méhszájat? Külsőleg, belsőleg?
Szia.
Csak belsöleg lehet kitapintani.De nem érten,hogy MIÈRT nem lehet ezt az orvosra bízni??Nekem sohasem jutott eszembe,hogy magamnak tapogatózzak.
Én még soha nem próbáltam,de erősen kétlem,hogy eléred.
Ezt hagyd inkább a nődokidra!
ird be a keresobe h mehszaj vizsgalat v ilyesmi es leirja hogyan kell.ekkora hulyeseget sosem hallottam h valaki nem eri el meg hogy lehetetlen meg ilyenek 2 eve vizsgalom a mehszajam es a mehnyak nyakom es 2.babam varom,elso 8.honapo most meg 6 hetes vagyok es nem artalmas,mikor benyulsz ulo vagy hanyatt fekvo helyzetben mintha a tampont raknad fel erzel egy gombszeroseget,ez neha lejjebb van neha kozepen vagy magasan attol fugg melyik fazisaban vagy a ciklusnak.es van rajta egy kis res a mehszaj,ami tuszorepedeskor ugy kinyilik h szinte egy ujjveg belefer,maskor meg szukebb vagy teljesen zart,meg neha puha neha meg kemeny mint az orrhegy.ezekrol olvashatsz a neten.egyebkent ha az orvos eleri a kozepso ujjaval te miert ne erned el?az o ujja hosszabb?na meg azt sem hiszem hogy ez a sok okossag amit itt irtak neked igaz,mert aki aztirja h nem erti miert kell fogdosni meg eszebe se jutna,az biztos nem hasznal tampont es sose maszturbalt.eljenek a szenteletuek es kar hogy azt nem irta ne nyulj oda mert harap.
egesz batran tiszta kezzel megvizsgalhatod semmi bajod nem lesz ha alaposan kezet mosol elotte.
Az internet igen sok lehetőséget ad arra, hogy egy területet (ami érdekel bennünket) teljesen részleteiben át tudunk tekinteni a keresők segítségével.
Szerintem semmi rossz nincs abban, ha valakit érdekel hogy hogyan lehet kitapintani a méhszájat. Arra nem gondoltatok hogy igen sok nő van, akinek nagyon nehezen akar összejönni a baba, így próbálkozik minden lehetőséggel, hogy megadja az esélyt magának hogy teherbe essen?! És még úgysem elvetendő ha valaki kíváncsiságból nézi meg, tapintja ki. Miért ne? A saját testünkről van szó.
Amióta babát szeretnék - és csak 1,5 hónapja próbálkozunk -, nem azért mert terméketlen vagyok vagy ilyesmi, táblázatot vezetek és a hüvelyváladékból tudtam hogy mikor lehetett a peteérés. Kíváncsiság. Az ember jó ha tudja, ill. szereti tudni hogy működik a teste. Az előző hozzászólónak lehet szerencséje volt, és gratulálok a babához! A kérdezőnek: a hüvelyen keresztül lehet kitapintani. És ha babát szeretne, drukkolok hogy mielőbb összejöjjön! Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!