Van köztetek valaki aki szedett clostilbegyt gyógyszert?
Első, miért sajnos?
Mire vagy kíváncsi kérdező?
Amikor én Elkezdetem szedni elötte kimaradt 2 hónap mensim de ultrahangon látszottak a peték
Mivel nem volt vérzésem így bármikor elkezdhetem szedni a gyógyszert 30.03.áig szedtem
Jővőhéten megyek vissza a dokihoz, 1 hónapja mondta hogy vagy megbetegszek vagy várandós leszek 1closti kurám volt eddig.
Nos az lenne a kérdésem hogy a bogyo abba hagyása után hány nappal szokott megjönni?
Halottam olyat h 10,??
Sajnos szedtem...
1 adagot és utána ovulációkor a sürgősségin kötöttem ki olyan fájdalmam volt! Surtam üvöltöttem éjszaka... az erős mensis fájdalmat szorozd fel 10-el kb.
Túl stimulálta a petefészkem és cisztás lett. Többet semmilyen sz...t nem szedek be.
Úristen... Nagyon sajnálom
És most hogy vagy?
Hálistennek nekem semmien
Nem volt! Csak amikor már baj volt! Nem mondta senki hogy ennyire nagy bajt tud csinálni...
Elmúlt szerencsére magától.
észleli, hagyja abba a Clostilbegyt tabletta szedését és azonnal forduljon orvoshoz, mivel sürgős orvosi ellátásra van szüksége:
Gyakori mellékhatások (10-ből legfeljebb 1 beteget érinthet):
- Homályos látás, vagy felvillanó pontok vagy fénylátás, utólagos képek.. Ezek a tünetek rendszerint javulnak, de néhány esetben állandósulhatnak is. Kezelőorvosa elküldheti szemészeti szakvizsgálatra.
Gyakorisága nem ismert (a rendelkezésre álló adatokból a gyakorisága nem állapítható meg):
- Petefészek túlstimulálás. Ennek jelei lehetnek a következők: fájdalom az alhasban, a gyomorban, a lábikrákban, felfúvódás, csökkent vizeletmennyiség, nehezített légzés, testsúlynövekedés. Ebben az esetben orvosa csökkentheti vagy felfüggesztheti a Clostilbegyt adagolását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!