Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy hete kesik de meg most is...

Egy hete kesik de meg most is csak halvany pozitiv. Ez normalis vagy menjek el ma a dokihoz?

Figyelt kérdés
Holnap el kell utaznom 2 hetre es ugy gondoltam csak miuttan visszajottem akkor megyek orvoshoz.

2018. jún. 19. 06:49
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a segitsegedet. Igen, igazad van egy kicsit elazott a teszt.
2018. jún. 19. 10:40
 12/12 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

Igen, akkor kb egy csonakban evezunk.

Nekem 4 vetelesem volt az elmult 4 evben. Mi is voltunk kivizsgalason, engem tobbszor is megneztek tobb helyen, egy vagyon ment ra. Egy dolgot talaltak, ami elvileg nincs is osszefuggesben a vetelesekkel.

Semmilyen kezelest nem igenylek, a progeszteronom tokeletes alapban, meg a nem sikerult terhessegek alatt is jo volt.

Szoval en direkt ugy terveztem, hogy amig nincs verzesem, addig nem megyek orvoshoz csak ugy spontan es betoltott 7 het elott.

Sikerult is kivarni. :)

A veteleseknel elobb-vagy utobb volt verzesem, nemelyiknel mar az elejetol, illetve mar akkor, amikor az embrio meg fejlodott, volt olyan is, amelyiknel csak az elso trimesztet vegen vereztem, azutan allt le a szivmukodes.

Szoval ugy gondoltam, hogy probalok lazitani, es nem gorcsolni ra, mert akkor minden nap egy kinszenvedes es aggodas. Hat, nem volt egyszeru nem kattogni, sot, meg mindig csinalok magamnak problemat neha, ha rossz napom van.

Szerintem szulesig nem fogok tudni teljesen megnyugodni. :)

En is elutaztam az elso trimeszterben jo ket hetre (7 es 9,5 hetes kor kozott), izgultam, hogy mi lesz, ha ott lesh bajom.

De utana neztem a helynek, hogy hol van korhaz, surgossegi, jo nogyogyasz privatban. Megnyugtattam magam, hogyha gond van, akkor van hova menni. Szerencsere nem volt ra szukseg.

Minden jot neked is!

2018. jún. 19. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!