Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elmentem a baratnőmbe szerinte...

Elmentem a baratnőmbe szerintetek ossze johetett a baba?

Figyelt kérdés
Ma reggel tortent es nem szolt hogy nem szedi a tablettat en meg elmentem benne szval akkor az esely 100% hogy teherbe eshet?
2018. jún. 18. 18:02
 1/9 anonim válasza:
92%
Igen. És mi lesz a baba neve?
2018. jún. 18. 18:07
 2/9 anonim válasza:
93%
Nem 100%, de nagyon valószínű.
2018. jún. 18. 18:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Sosem 100%
2018. jún. 18. 18:09
 4/9 A kérdező kommentje:
Az befojasolja hogy a ket mensi kozott van ?
2018. jún. 18. 18:12
 5/9 anonim ***** válasza:
37%

Nem befolyásolja.Tanuljuk már meg,hogy tabletta mellett nincs menstruáció,csak megvonásos vérzés,amit a gyógyszer szabályoz.

Nem 100%,de elég nagy rá az esély.

2018. jún. 18. 18:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Két mensi között? Akkor van normálisan a peteérés, tehát a nők termékeny időszaka. Bár nem tudom mit jelent hogy nem szedi a tablettat, vagyis mióta nem? Mert ha pár napja még szedte akkor valószínűleg megússzátok egy pár hét gyomorideggel. Ha pár hete nem szedi, akkor lehet használni eseményutánit ha semmiképpen nem akartok babát.
2018. jún. 18. 18:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hmmmm. Ha a nő épp nem mestruál akkor épp 2 menzesz között van nem? :D
2018. jún. 18. 18:59
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Minek szexelsz ha fogalmad sincs a terhesség esèlyeiről?

Az meg megint más kèrdès ha a pároddal ezt se beszèlitek meg hogy nem szedi a gyógyszert...

Ha vèdekezès nèlkül szexelsz akkor igen,lehet terhes a csajod

2018. jún. 18. 19:13
 9/9 anonim ***** válasza:
43%

Te komolyan azt hiszed, hogy ha valaki védekezés nélkül szexel, abból 100%-ban gyerek lesz??? Gondolkodj már. Jó időzítéssel is csak kb 15-25% esélye van egy egészséges párnak a babára.

Mi az, hogy a lany nem szedi a fogamzásgátlót? Ha végleg abbahagyta, az ciki. Akkor nyilván van esély a terhességre. Ha azért nem szedi, mert éppen a szünetben van, akkor nincs gáz, hiszen a fogamzásgátló a szünetben is véd. Fogamzásgátló szedése alatt amúgy nincs menstruáció, csak megvonásos vérzés.

2018. jún. 18. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!