Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mondanatok valamit erre a...

Mondanatok valamit erre a tesztre legyszives?

Figyelt kérdés

Azért teszem fel a kérdést, mert sajnos egy babát már elvesztettem és akkor is ilyen halvány volt a csík. A csíkot látom, de azért kicsit meresztgetnem kell a szemem hozza. Az első babamnal (aki meg is született) a csík a nem várt napján már majd leugrott a tesztrol. Most a nem várt napján vagyok vagy már utána két nappal (26-28 naposak a ciklusaim szóval ez is az is lehet...), és nagyon halvány, pont mint a veteleskor :((( nem is tudom mit akarok kérdezni, talán csak annyit h halvány csiknal megmaradhat a baba?

[link]

2018. jún. 14. 07:46
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Majd megírom mi lett!
2018. jún. 18. 08:26
 22/31 anonim ***** válasza:

Szépen erősödött a teszten a csík :)

Boldog babavárást ;)

2018. jún. 19. 14:02
 23/31 anonim ***** válasza:
Remelem nalad minden rendben lesz. De szerintem nem erdemes a csik milyenseget nezned, nekem eros pozival ment el a baba sajnos... de amint bajt erzel menj dokihoz, jobb felni mint megijedni. Sok egeszseget kivanok!
2018. jún. 19. 21:25
 24/31 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Köszönöm!

Tudom, h általában nincs hozza sok köze de azért kicsit megnyugtat, h legalább a hcg alakul. Ma lőttem még egy ugyanolyan tesztet, a csík már előbb kijött mint a kontroll csík. A veteleskor a tesztem nem erősödött és végig barnaztam. Most erősödik és két napig volt enyhe barnazas, azóta egyszer sem (koppkopp)....ami aggaszt h a tünetek megint elmúltak, a cicim egyáltalán nem faj, bár pisilni gyakran kell. Semmi más egyéb tünet nincs. Talán majd jovoheten. Szorítsatok!

Jovoheten amikor megyek, leszek 5+4 hetes naptár szerint. Petezsak mindenképpen lesz nem? Vagy akár szivhang is?

2018. jún. 20. 07:41
 25/31 anonim ***** válasza:
Petezsák lesz, de szívhang még ennyi idősen nincs. Drukkolok!
2018. jún. 20. 09:12
 26/31 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo!!

Ez egy gyonyoru pozitiv,ne stresszeld magad ne hogy artson neked se a babanak!! Legy pozitiv,nekem is volt hogy ennel joval halvanyabb bozi utan elment a baba de neked csak erosodott a csik ami jo jel..csinalj 2nap mulva egy ujjabbat mennyire erosodik,de ne stresszelj legy boldog !!! Drukkolok!!! En majd 2nap mulva csinalok tesztet 27napos ciklusaim vannak,remelem nekem is kiad mar ennyi pozit ha nem fog megjonni.

2018. jún. 20. 14:54
 27/31 A kérdező kommentje:
Három tesztet csináltam már, többet nem fogok. Ennél már úgysem lesz erősebb a csík (olyan mint a kontroll csík)...mostmár csak temenykedhetek h a babával is minden ok odabent. Nemsokára kiderül.
2018. jún. 20. 15:30
 28/31 anonim ***** válasza:

jaj,ugy orulok neki kedves kerdezo <3

utolso voltam..:)) mi most probalkozunk most lesz majd 3.probalkozasunk remelem nekunk is osszejon a bebi

2018. jún. 24. 16:52
 29/31 A kérdező kommentje:

Drukkolok nektek!

Uh-n 6 mm-es petezsakot láttak. Megírom ha lesz szívhang.

2018. jún. 24. 19:11
 30/31 anonim ***** válasza:
23as vagyok. Szurkolok, hogy minden jol menjen!:) en azota amit irtam, vetelest, azota lehet megint terhes vagyok! Ugyhogy most nagyon izgulok, csak sajnos a mensimig van 5 napom, viszont ugyerzem magam mint amikor terhes voltam, ha szeretned itt gyakorin levelezesbe beszelgethetunk.:)
2018. jún. 25. 17:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!