Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Idő utánai halvány 2. csík...

Idő utánai halvány 2. csík pozítívnak számít?

Figyelt kérdés
10-20 perc után kijött egy nagyon halvány 2. Csík, lehetséges vagy ez már nem számít?

2018. jún. 13. 15:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
49%

Nekem terhesen es "nem terhesen"is volt időntúl pozitív tesztem.

Az orvosom szerint ha idontul pozitiv a teszt, akkor 90% h elindult valami,akkoris ha vegul megjon, ritka az elszinezodes.

Aztan mondtam h utana olvastam annak a tipusu tesztnek es sokan irjak h pozi lett es nem lett baba. Azt mondta olvassak utana (úgy is tettem) , mert ezt minden 2.tesztről írják,pedig sokszor "csak" kémiai terhesség okozza a "fals" és az idontuli pozitiv teszteket is.

Szerintem ismetelj!:)

2018. jún. 13. 21:44
 12/18 anonim ***** válasza:
64%
Hát ez nagyon pozinak néz ki! Drukkolok!
2018. jún. 14. 06:51
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 3 tesztem volt pozitív kicsivel az időn túl... aztán pecsételni kezdtem és kiderült hogy kémiai terhességem volt (korai vetélés) rettentően megviselt mert nem tudtam hogy van ilyen, de legalább már tudom! Ne éld bele magad, persze tudom nehéz! Ha időben lesz pozi és erősödik akkor szuper!!
2018. jún. 14. 10:26
 14/18 anonim ***** válasza:
Amikor először teszteltem, negatív lett. De bizergálta a gondolataim, hogy masnak is lett már időn túl pozitív, megvis néztem és nekem is időn túl pozitív volt. Másnap teszteltem, halvány pozitív lett, 3 nappal később erős pozitív. Van esŕly persze :)
2018. jún. 14. 12:15
 15/18 anonim ***** válasza:
Sajnos az én kérdésemet nem tudom hogy tudnán berakni de tavaly nekem ugyanilyen volt nemvárt napján,következö nap már eggyértelmü volt,most 5 honapos a lányom.
2018. jún. 14. 12:27
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Reggel megint csináltam tesztet. (Gabriel 25 ös.)

Wc ben hagytam, első fél percben semmi.

Kimentem megmosakodtam stb. Kb 5 perc. (se)

Visszamentem érte halvány pozitív, erőteljesebb mint a linkelt képen,nem kell fürkészni.

Én személyszerint nem szeretem a Gabrielt,kisfiamnál ugyanilyen kétségekbe tett. Igaz manó lett :) hétfőn orvos! Aztán kiderül.

2018. jún. 14. 15:21
 17/18 anonim ***** válasza:
Teszel képet? (Halk gratula)
2018. jún. 14. 20:35
 18/18 A kérdező kommentje:

Kissé megkésve,de a történetnek a vége az lett,hogy konkrétan a dokinál ülve ,,ment el,, Ott akkor iszonyú görcsök közepette nézett meg a doki. Előző héten láttunk ici pici ,,valamit. Mondta,hogy az ott van valoszinű. Következő héten ez lett. De nem adtuk fel.

Mostmár biztosan uton van a kisteso. 13. hétben járunk.

2018. dec. 18. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!