1/29 A kérdező kommentje:
vérja-> várja bocsi
2018. jún. 10. 22:34
2/29 anonim válasza:
Szerintem inkább koncentrálj a párodra, hátha a nagy várakozásban lekésed még az ovut is. ..
3/29 A kérdező kommentje:
már meg volt az ovu
2018. jún. 10. 22:55
5/29 A kérdező kommentje:
orvosi ultrahangon tudtam meg hogy mikor lesz mert mostanában rendszertelen a mensim
2018. jún. 10. 23:22
6/29 anonim válasza:
En 21-re. Elvileg megvolt a peteeres. :)
E.
7/29 anonim válasza:
En juli 1-2 korulre.Nektek hanyadik honap? Nekunk viszonylag sokadik, 2. inofolicos, es 1. mehpempos. Hot vezetek.
E
8/29 anonim válasza:
#5 Ha már tegnap túl voltál a peteérésen,akkor előbb "kell" megjönnie,mint 25-e.
9/29 anonim válasza:
Sziasztok :) nekem tegnap volt tüszőrepedes és pont együtt voltunk:P ma voltam dokinal uh-N ellenőrizte és 22 nem várom :) remelem összejött végre mert kov hónap már clostival lesz ... izgulok veletek :-*
10/29 anonim válasza:
Én is 24-25-re nem várom. 2 napig pozitív volt az lh tesztem, így nem tudom mikor volt az ovum. 1 v 2. dpo-n vagyok. Drukkolok mindenkinek! Zsoo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!