Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovulációs kérdés, ovulációs...

Ovulációs kérdés, ovulációs teszt?

Figyelt kérdés

PCOS vagyok, így 40-es LH tesztet vettem, két napja van tojásfehérjés nyákom,így elkezdtem tesztelni, 2 hónapja kb. 15 naponta vérzek 3 enyhe napig, így azt se tudom mikor kéne megjönnie illetve ovulálni. Mérem a hőmet és az alapján is ovulálnék. Csatolok képet a tesztekről. Az a kérdés,hogyan lehet hogy reggel erősödik a csi,de este szinte nem is látszik. Tudom este jó az ovutesztet végezni.

Itt a grafikon:

[link]

Itt a teszt:

[link]

2018. jún. 9. 09:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Reggel soha nem szabad ovu tesztelni mert akkor a legerősebb az lh szint ezért félre viheti alulról a második már hajazna de még az is nega.....szerintem pco val kár lh tesztelned még ha magasabb érzékenységű ....inkább hőmérőzz az biztosabb ....a 15 naponkénti mensi semmi esetre sem jó azért hormonsor is kéne ennél az opciónál
2018. jún. 9. 12:11
 2/7 anonim ***** válasza:
még valami a hőd eléggé ugrál mindig egy időben méred ?
2018. jún. 9. 12:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen minden reggel ugyanakkor
2018. jún. 9. 12:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Hol méred a hőd? Az is sokat számít

Hüvelyben vagy szájban érdemes de aki nyitott szájjal alszik akkor annak inkább a hüvelyi mérés ajánlott úgy pontosabb a mérés.

2018. jún. 11. 21:52
 5/7 A kérdező kommentje:

szájban mérem

másik programmal:

[link]

2018. jún. 12. 12:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Nagyon ugrál a höd.Egy idöben méred?

Lehet érdemes lenne egy ciklust hövelyben mérni hátha pontosabb eredményt kapsz és jobban kivehetö lenne hogy mikor van peteérésed.

2018. jún. 13. 09:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Megpróbàlkozom vele ☺
2018. jún. 13. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!