Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha hátrahajló a méhem, azt a...

Ha hátrahajló a méhem, azt a doki egyből közli?

Figyelt kérdés
15 hetes terhes vagyok, és 11 hónap próbálkozás után sikerült teherbe esnem. Egyik vizsgálat során sem mondta az orvos, hogy ilyen lenne. Nem aggódom, esetleg a császár miatt, de az sem most van, csak kíváncsi vagyok, hogy ez hogy működik.
2018. jún. 6. 08:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első vizsgálatnál mondta. Később azt is közölte, hogy kiemelkedett ahogy nőtt a baba és a méhen.
2018. jún. 6. 09:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hátrahajló, de soha nem okozott gondot, gyorsan sikerült a baba, amikor szerettük volna. Egyébként császárom volt, de ott se okozott problémát.
2018. jún. 6. 09:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első ultrahangon mondta a szonográfus, hogy kicsit hátrahajlik. Se előtte se utána nem foglalkozott vele úgymond senki.
2018. jún. 6. 09:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Rajta van minden nőgyógyászati leleten, hogy AFV-ben, vagy RFV-ben van-e a méh. Terhesen viszont ez megszűnik átmenetileg, mivel a méhet kitölti a baba. Úgy képzeld el, mint egy lufit, ami vagy előre, vagy hátra bicsaklik, de ha felfújják, ugyanolyan helyzetbe egyenesedik fel mindkettő. A hátrahajló nehezíthezi esetleg a teherbeesést, de amint az megtörténik, semmi jelentősége nincs.
2018. jún. 6. 09:18
 5/6 anonim ***** válasza:
6 hetes kontrollon mondta a dokim, hogy jé, hát Önnek hátrahajló a méhe, nem is mondta. Terhesség előtt nem hozzá jártam,az előző doki nem szólt róla, magamtól nyilván nem jöttem rá erre. :D De nem okozott gondot, 4 kiló fölötti babám született, vele elsőre teherbe estem, most a tesóval pedig a 2. hónapban.
2018. jún. 6. 18:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Mentek a zöld kezek! 😉 (Ha valakinek számít)
2018. jún. 14. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!