Hashimoto-sként mennyi időbe telt míg sikerült a baba?
kb. 20 éve diagnosztizált pajzsmirigy alulműködésem van, autoimmum (Hashimoto).
Ha te is hasonló betegséggel élsz, megírod kérlek mennyi idő volt mire sikerült a baba?
TSH-m szinten felül van kicsit, de a T4, T3 tökéletes. Doki azt mondta ezek a mérvadóak.
L-thyroxint szedek 1x100mg.
Gratulálok neked, biztosan minden rendben lesz.
Nálam "csak" hashimoto van. Neked is autoimmun is, vagy csak alul termel?
Rendes ciklusod van (volt)?
Szia, igen tud róla.
Azt mondta a lényeges a t3, t4.
Annyit mondott, hogy ha várandós leszek, emelni kell az adagot, de ez is vérvétel függvényében.
Semmilyen tünet nincsen, ami azt jelezne, hogy nem elég a hormon.
Azt mondta régebben, hogy a tsh vissza jelzés, "csak" amíg a t3, t4 rendben, nincsen teendő.
Köszönöm :)
Meg az elején vagyunk nagyon, 3. Hónap tehát csak simán lehet hogy hozzuk a statisztikát :D
Tudom hogy nem lehet, csak azt nem hogy miért?
Mikor először kiderült a bajom, az az orvos (7 éves voltam) kifejezetten jodozott sot ajánlott. Ezért nem értem, hogy ő volt félre tájékoztatva, vagy ennyit fejlődött az orvos tudomány :D hogy mostmár nem jó?
Köszönöm a segítséget nektek nagyon kedvesek vagytok!
1. Wow az meredek :o
Nálunk ez lesz a tényleges 4. Hó, úgy gondoltuk, hogy ha most sem sikerül, akkor elmegyek egy nogyogyaszhoz, egy progi stb színt miatt :)
Köszönöm a valaszaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!