A Diane35 fogamzásgátló abbahagyása után tényleg ennyire nehezen (vagy sehogyan sem) áll vissza a hormonháztartás?
Figyelt kérdés
Főként azok válaszát várom, akik a Diane35 fogamzásgátlót szedték. Én már fél éve abbahagytam, de teljesen összeborult a hormonháztartásom, peteérésem sincs, menzim is csak elvétve. Tudom, hogy nagyon erős fogamzásgátló, és eddig szinte mindenkitől azt hallottam, miután abbahagyták nem állt vissza semmi a normális kerékvágásba hosszú hónapok elteltével sem. Babát szeretnénk, és most járok vérvételre a hormonok miatt. Van valaki, akinek a Diane35 abbahagyása után gond nélkül sikerült teherbe esnie?2008. okt. 31. 10:12
11/11 anonim válasza:
sziasztok. bár 2 év eltelt az utolsó váalsz ót, remélem valaki megnézni.
nekem most kellene abbahgynaom a dianet vag váltani, én a pattanásaimra kaptam. rettegek hogy visszajönnek. mire váltsak hogy ez ne történjen meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!