Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki volt teherbeesési...

Valaki volt teherbeesési kérdéseivel jósnőnél? Ki akar velem tartani?

Figyelt kérdés
Életemben tegnap voltam először jósnál. Kártyából jósolt, de nagyon pontosan elmondta a múltamat a jelenemet, és a jövőmet. Amit még nem tudom mennyire fog bejönni, de a múlt és a jelen teljesen stimmelt. Szóval elmentem hozzá, megkérdezni, h lesz e még gyerekem és hogy milyen nemű lesz. Van 2 fiam, és azt mondta, hogy vagy már ebben a hónapban összejött az újabb kisfiam, vagy nagyon nagyon hamar terhes leszek. A lapok állandóan 1 kisfiút hoztak ki. 1 kicsit csalódott voltam, lányt szerettem volna. Erre tovább jósolt. 4. Gyermeket is fogok vállalni, aki kislány lesz. Sokk hatása alatt vagyok még 1 kicsit, hatalmas élmény volt a tegnapi napom. Arra gondoltam, aki kíváncsi a dolgaim menetére velem tarthatna. Vasárnap kell tesztelnem. Nagyon pozitív, és kíváncsi vagyok. :)
2018. máj. 31. 18:28
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Még nem voltam jósnőnél, de régóta tervezem. Miújság azóta kérdező, teszteltél?
2018. jún. 6. 13:44
 22/33 anonim ***** válasza:
Nyilván nem, különben már elújságolta volna.
2018. jún. 19. 11:28
 23/33 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Itt vagyok. :)

Na szóval. Az utóbbi ciklusban sajnos megjött a nemvárt, így egy kicsit elkeseredtem. Igaz, hogy nem mondta konkrétan, h mikor esek teherbe, csak annyit mondott, h nagyon hamar.

Barátnőmnek mára volt időpontja hozzá. (Ugye 3 hete kapta ezt az időpontot). Sajnos nem tudott elmenni hozzá, programja lett, így le akarta mondani. Kaptam az alkalmon, így elmentem helyette én. (Kíváncsi voltam, hogy most mit mond, vagy ha tényleg terhes leszek akkor mikor? Hónapra lebontva, mivel ezt a múltkor nem kérdeztem meg.)

Ígyhát elmentem hozzá. Először nem emlékezett rám, gondolhatjátok 1 nap legalább 10-12 vagy több ember is megfordul nála, én meg csak 1x voltam ott. Szóval nem nagyon emlékezett. Utána már úgy igen, de azt nem tudhatta, hogy akkor 3 hete miket mondott.

2018. jún. 20. 21:35
 24/33 A kérdező kommentje:

A kártya ismételte magát. Ugyanazok jöttek ki, szinte szóról -szóra elmondta azokat a dolgokat amiket akkor. A múltban, a jelenben, a jövőben. Mindent szóról -szóra, egy valamit kivéve. A kártya folyamatosan 1 kislányt mutatott, h nagyon hamar terhes leszek egy kislánnyal. Mondtam neki, h ez így nem jó, a múltkor folyton fiút hozott ki a lap. Mondta, h fent az égiek engem nagyon szeretnek, vigyáznak is rám rendesen, és ilyen esetben figyelembe vehetik azt amit én szeretnék. Ez esetben 1 kislányt. Minden egyes laphúzással megerősítette a tényt, h nemsokára kislánnyal leszek terhes. Kérdezem tőle, h mikorra várhatom? (Ilyenkor mindig húzni kell ha valamit kérdezek) kijött a RÁK kártya. Azaz, hogy a rák csillagjegyben fog megfoganni. Kérdezem tőle, h mikor fog megszületni? Kihúztam a Halak csillagjegyű kártyát. Akárhogy számolom, ha minden rendben megy a terhességben nagy valószínűséggel halak lenne a csillagjegye, ha ebben a ciklusban sikerül. (Június 6.án jött meg utoljára. Ma vagyok a 16 ciklusnapomon, de még nem volt ovum. (Ovutesztelek) szóval jó késői péteéresem lesz, remélem legalábbis, hogy lesz. Az ovuteszt még nagyon halványka, 2 nap múlva viszont belépünk a rák jegybe.)

Viszont ha szabályosan megjön júlis elején, és abban a ciklusban leszek terhes, még az is rák jegy, de akkor már nagy valószínűséggel nem halak jegyben születne. Szóval van min agyalnom 😂

2018. jún. 20. 21:45
 25/33 A kérdező kommentje:

Ennek a nőnek elhiszek mindent. A jövőmet ugyan úgy elmondta ahogy a múltkor. És nem csak 1 2 dolgot ami álltalános. Nagyon nagyon sok mindent. Ugyan úgy nem tudná elmondani ha hazugság lenne. Azóta -beszélgettem több mindenkivel aki már volt nála többször is, régebben is. Eddig mindenkinek bejött a jövő! Kérdeztem tőle, h megmondaná ha valami rossz történne velem? Vagy valamelyik családtagommal? Azt mondta, h igen. Mert akkor így tud segiteni. Volt 1 nő akinek azt mondta, h daganat van a mellében. Mondta a nőci, h nem hinné, nem fáj semmije, de azért elmegy kivizsgáltatni. Jó sokáig ultrahongozták, már abba akarták hagyni mire meglátták a daganatot. Megműtötték, semmi baja a nőnek.

Nagyon dicséri mindenki. Én is, bár még a jövőm még nem igazolódott be, de már alig várom. Sok jó dolgot jósolt. Gyakran nem fogok menni, de évente 1x biztosan.

2018. jún. 20. 21:55
 26/33 anonim ***** válasza:
Ha ezzel megnyugtatod magad hogy mindjárt terhes leszel és nem sajnálod a pénzed rá akkor hajrá, mindenkinek van valami fura hobbija.
2018. jún. 20. 22:12
 27/33 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez hogy hol kislánnyal leszel terhes nemsokára, hol kisfiúval, aztán kimagyarázza valamivel, épp elég garancia arra hogy fingja sincs
2018. jún. 20. 22:14
 28/33 A kérdező kommentje:
Végre megvolt az ovum is, hétfőn a 21. Ciklusnapomon. Jó sokára elhúzódott, azért a 13-15. Nap körül szokott lenni. Július 3.-ára nem várom, de gondolom így sem úgy sem fog akkor megjönni, mivel kitolódik így a ciklus a késői pé miatt. Ha július 8.-ig nem jön meg, akkor azon a napon tesztelek. Azt mondta a jósnő, hogy rák jegyben fogan meg a kislányom. Már csak 13 nap és kiderül. :)
2018. jún. 27. 12:31
 29/33 A kérdező kommentje:

[link]

Talán valakit érdekel még az esetem. Ez a hónap végre a miénk lett. :) Ha bele akarom magyarázni, akkor lehetett éppen igaza a jósnak, mivel rák havi ciklusban fogant a babánk. :) úgy kezdte a múltkor, h július végére augusztus elejére terhes leszek. Aztán kérdezgettem, h mégis mikor pontosan? Akkor mondta h rák hónapban fogan. Érdekes ez.... gondolhatunk bármit, talán van benne valami... miért pont ebben a ciklusban lettem terhes? Pont most amikor mondta? Tavaly június óta próbálkozunk.

Mindegy is. Nagyon nagyon boldog vagyok, nagyon vágytam erre a babára. Titkon kislányt remélek, de igazából mindegy csak egészséges legyen.

2018. aug. 5. 21:34
 30/33 Dark Angel1987 ***** válasza:
Szívből gratulálok. Érdekes volt olvasni. Kislányt vársz?
2018. nov. 7. 16:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!