7. dpo- n érezhetek terhes tünetet?
Kizárt dolog!
Valószínűleg elrontottad a gyomrodat, vagy benyeltél valamilyen vírust. A melleim pedig nekem is vagy menzesz előtt 1-másfél héttel fájnak, vagy épp menzeszt megelőző 1-2 napban, vagy pont a menzeszem napján, változó. Szóval egyik tüneted sem utal egyértelműen terhességre.
Mellesleg terhességi tüntet a hcg nevű hormon megjelenése okoz, viszont az csak beágyazódás után kezd el termelődni, ami nálad még meg sem történhetett.
Nem. 2. babámmal nemvárt napján már aludtam volna egész nap, de 1. babámmal 5 hetes korig semmi tünetem nem volt.
Nekem néha előfordul hányinger a luteális fázisban, teljesen függetlenül terhességtől.
Nekem az 5. dpo-tól volt tompa alhasi fájdalom. Minden pms tünetem megvolt, ami általában szokott: puffadás, mellfeszülés, hányinger, nagyobb étvágy, fátadtság, ami viszont erősebb volt, mint általában menzesz előtt, alig bírtam a munkát, úgy éreztem sokszor, hogy nem bírok dolgozni a fáradtságtól. 9. dpo-n rózsaszín folt, ez már gyanús volt. 10. dpo-n első "terhes" tünet, mindent keserűnek éreztem, na ez már nagyon gyanús volt. 11. dpo-n 10-es teszt már halványan pozi volt, 12-en már jól látható pozi.
Na azóta reggeli émelygés, hullafáradtság, majd le szakad a mellem, étvágytalanság, az alhasi görcsölgetés még megvan, bár még csak 4 hetes vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!