Az, hogyan fordulhat elo, hogyha kimarad valakinek a menstruacioja, akkor csak 1 het kesessel vagy kettovel mutatja ki a teszt?
Így bizony.
Én pl 2 hete voltam együtt párommal és volt egy kis malőr, de azt hiszem nem lehet belőle baj, mindenesetre várom, hogy megjöjjön. Elvileg holnap kellene.
Pár napja teszteltem, az neg lett de nyilván nem jelent semmit.
A következő tesztet szerintem a hét második felén csinálom meg, akkor is ha közben megjön, jobb biztosra menni.
Amúgy meg mindenkinek más. Ezért én több féle jó minőségű tesztet szoktam venni és ha úgy van, akkor dokihoz is elmennék, hogy biztos legyek.
Vagy szimplán először korán tesztelt és utána már csak sok időre rá. Vagy biztos van olyan, hogy épp annál a ciklusnál valami miatt (stressz, nátha...:) eltolódott a peteérés és ovuláció és ezért tolódott volna menzesz is, csak közben egy későbbi együttlétből megfogant/beágyazódott. Olyan is előfordulhat, hogy többszöri peteérés van egy ciklusban vagy rövidebb luteális fázis mellett (ami csökkenti az esélyeket) valahogy mégis megtapad és még vagy megjön (de jellemzően kevesebb, de még ez sem biztos) vagy már nem.
De azért szerintem gyakrabb lehet, hogy csak késik (aminek sok oka lehet a banálistól az életveszélyesig) és nincs terhesség. Kalkuláld bele, hogy fórumokon a kivételes vagy problémás esetekről több szó esik. Ha pozitív lesz a teszt, akkor azért menj dokihoz, ha meg nem jön meg a várható után két hét múlva se, akkor meg azért.
"5 napja kesik, teszt negativ."
Mert mondjuk lehet még nem is késik. Ilyen egyszerű.
Nem vagyunk gépek, bármikor lehet egy hosszabb ciklus.
Stressz miatt kicsit később volt ovulációm. Kb. a nem várt napján lehetett a beágyazódás. 6 nappal később lett a teszt pozitív.
Többször korrigálta a doki szülés várható napját, mert végig kb. egy hetes lemaradást mutatott az utolsó menstruációhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!