Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek várandós? 18/L

Lehetek várandós? 18/L

Figyelt kérdés

A párommal már 6 hónapja vagyunk együtt, ez alatt az idő alatt háromszor szeretkeztünk. A második szeretkezésnél az óvszer kiszakadt, így rohannom kellett a sürgősségire eseményutáni tablettáért. Escapelle tablettát kaptam. A z utolsó szeretkezésüknél már nem védekeztünk, amit megbántam, de sajnos visszacsinálni nem tudom, felelőtlenek voltunk tudom. A szeretkezésünk után pár nappal mindkét petefészkem elkezdett enyhen szurkálni, és nagyon megijedtem. Igen rólam azt kell tudni, hogy borzasztó módon képes vagyok magamba olyan dolgokat bebeszélni, amiket nem akarok. Pl. betegségek. Itt ez most a várandóságra vonatkozik.

A menstruációs ciklusom mindig változó 28-30 napos szokott lenni. A mentőmnek 3.-án kéne megjönnie.

Félek hogy esetleg baba van, de abban maradtam hogy megvárom a mensimet. Ha nem jön akkor mindenképpen csinálok egy tesztet,de szerettem volna a Ti véleményeteket is kikérni!

2018. máj. 27. 15:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
69%

Szerezz 2 tesztet.

Ebben mit nem lehet megérteni?

2018. máj. 27. 15:54
 12/20 anonim ***** válasza:
71%

Védekezni kellett volna,aztán most nem lennél magadra ennyire mérges..

A 3.fertelmesen varázslatos szexelésetek után ha eltelt 2 hét,akkor lehet már tesztelni,a kérdezgetéssel nem érsz semmit,mert egyikünk sem jós.

2018. máj. 27. 16:00
 13/20 anonim ***** válasza:
Mikor volt az utolsó aktus?
2018. máj. 27. 17:00
 14/20 A kérdező kommentje:
Az utolsó 2hete volt.
2018. máj. 27. 17:01
 15/20 anonim ***** válasza:
64%
Akkor holnap vegyél egy tesztet vagy még ma lenne jó és reggel megcsinálni.
2018. máj. 27. 17:06
 16/20 anonim ***** válasza:
33%
Figyelj, az óvszer kiszakadása, ha rendesen használtátok, nem a te hibád (nem volt műköröm, foggal kinyitás, hasonló?). A megszakított közösülést pedig valóban nagyon nem ajánlják, de mégsem olyan, mintha nem védekeztetek volna. A megszakítással védekezők 12-40%-a esik teherbe, ez a statisztika talán kicsit megnyugtat. Fontos lenne tudni, hogy időben húzta-e ki, mert az első löketben van a legtöbb spermium. Az előváladék is rejteget kockázatokat, de azok elég minimálisak.
2018. máj. 27. 17:08
 17/20 A kérdező kommentje:
Időben kihúzta, úgy baj nem volt. De mivel megszakításos módon csináltuk, bennem van a félsz. Nem történt meg velem éhez hasonló,fogamzásgátlót pedig szedtem már de abba kellett hagynom, mert az összes létező mellékhatása kijött rajtam, mindkét fajtánál.
2018. máj. 27. 17:24
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Lehetsz terhes, de reménykedjünk, hogy nem vagy az. A petefészekszurkálásod jelezhetett ovulációt, ami mondjuk nem jó, ha előtte volt benned gumi nélkül, a spermiumok napokig túlélhetnek. Kérdés, mennyit juttatott beléd, mert legalább kivette. Peteérésed olyan 19-20.-a körül lehetett visszaszámolva, de erre sem szabad alapozni, néha egészen váratlan időpontokban sikerül valakiknek összehozni a gyereket. Ami az óvszert illeti, az nekünk is kiszakadt egyszer, de én szedtem mellette fogamzásgátlót is. (Egyetemistaként és abortuszt ellenzőként a dupla biztonságra szavaztam.) Szerintem azért most nyugodj meg, és reméld, hogy megjön, a lehet és a tuti nem ugyanaz, sokaknak elsőre akkor sem jön össze, amikor már direkt próbálkoznak. Csak annak, aki nem akar, érdemes mindig úgy hozzáállni, hogy pont ebből az aktusból gyerek lesz, ha nem védekezik, mert neki nagyon rossz, ha mégis pont összejön. Menj el nődokihoz, nem csak a gumi meg a tabletta van, mint védekezési módszer, illetve tablettából is többféle verzió létezik.
2018. máj. 28. 18:28
 19/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm a válaszodat! Kértem már időpontot aztán majd kiderül. Reménykedek hogy megjön, aztán mint ahogy írtam, fogok feliratni fogamzásgátlót, és jobban oda fogok ezentúl figyelni!
2018. máj. 28. 18:57
 20/20 A kérdező kommentje:
Megjött, a normális válaszolóknak köszönök mindent! :)
2018. jún. 5. 17:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!