Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi esély van rá, hogy...

Mennyi esély van rá, hogy hamis negatív a teszt?

Figyelt kérdés

Tavaly júniusban volt egy missed abom, a műtéti komplikációkba pedig majdnem belehaltam. Rá nem egészen fél évre (számomra érthetetlen módon, védekezés mellett) újból összejött egy terhességem, bizakodóak voltunk, de folyamatos görcsölések után 7 hetesen elvetéltem. Szerencsére a második esetnek további visszhangja csak annyi volt, hogy 9 hétig egyáltalán nem akart megjönni, pedig mindenki 4-8 hetet mondott a ciklus visszaállásáig. Ráfeszültem a dologra rendesen, pedig még csak együtt sem voltunk abban az időben párommal, de az orvosok azt javasolták, a korábbi félresikerült műtétem és a vetélés miatt egy ideig ne essek teherbe, mert rizikós lehet én pedig nem akartam még egyszer átesni ezen a dolgon. Azóta eltelt még másfél hónap, a januári vetélésem utáni második menzeszemet vártam volna 12-ére... Hányinger és egyéb hormonális tünetek mellett 4 tesztem lett negatív az elmúlt időszakban, de rettegek tőle, hogy valahogy megint becsúszik egy baba, hiába inkább jó eséllyel pszichés a tüneteim egy része.

Elég komoly PCOS-em van, tehát egyáltalán nem is biztos, hogy volt a hónapban peteérésem... Mégis szerintetek mi lehetne a legkésőbbi időpont (hetek óta minden szexuális tevékenységet mellőzve persze), amikorra 100% biztos lehetek a negatív eredményben? Nőgyógyászhoz elég sokára kaptam időpontot és nem akarok addig minden nap félelemben élni...

2018. máj. 27. 00:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha oda figyeltetek a védekezésre, nagyon kicsi az esélye, hogy újra várandós legyél! Azóta biztos, jobban figyeltek, amióta összejött védekezés mellett! Néhány nap múlva, csinálj még egy tesztet, és ha az is negatív, szerintem nyugodtan megnyugodhatsz!
2018. máj. 27. 04:31
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Tehát ha jól értem sok hete nem is voltál együtt a pároddal?

Szinte kizártnak tartom, hogy terhes legyél.

Már 3 hét után is kimutatná a teszt, így meg pláne.

Szerintem túlságosan rákoncentrálsz es amiatt érzékeled ezeket a tüneteket. Úgyhogy próbáld meg mással elterelni a gondolataidat és megnyugodni, mert gyakorlatilag 0% az esélye, hogy jelen esetben terhes legyél.

2018. máj. 27. 07:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Pár napot még várok az újabb teszttel és ha az is negatív akkor szusszanok. :)
2018. máj. 27. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!