Escapelle tabletta?

Figyelt kérdés

Tegnap este történt meg a baleset,mivel éjjel volt nem tudtam rögtön a gyógyszertárba menni,ezért reggel vettem ezt az Escapelle tablettát kb 12 órára rá vettem be,utánna volt egy kis hányingerem és émelyegtem.

Mikor kezd el hatni és honnan tudom,hogy biztosan nem leszek terhes?

Kérlek segitsetek,kétségbe vagyok esve,és félek.

2018. máj. 26. 23:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha majd egy hónap múlva negatívat tesztelsz.

Lehet, hogy a szervezeted nem fog semmi látványos dologgal reagálni a gyógyszerre, de attól még hatni fog, nagyon hamar bevetted.

2018. máj. 26. 23:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha volt hanyingered es emelyegtel, az a gyogyszer felszivodasat jelzi. Sajnos nem latunk beled, nem tudjuk megmondani, megtortent-e a baj, de mivel boven benne voltal a 72 oraban, tobb mint valoszinu, hogy minden rendben lesz. ( szemelyes pelda; megszakitassal vedekeztunk, pont peteeresem is volt, 50 orara ra vettem be az Escapellet, 3 nappal elobb meg is jott, mint kellett volna.)
2018. máj. 26. 23:41
 3/3 anonim ***** válasza:

3 hét múlva csinálsz egy tesztet és kiderül.

(Mi egyszer ciklus végén nem védekeztünk, 30 óra múlva vettem be és pozitív lett a tesztem..)

2018. máj. 27. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!