Nehezítheti a teherbeesést, ha a szülés óta lerövidûltek a ciklusaim?
Újra ekezdtünk próbálkozni, az elsôt bô egy éve szültem. Elôtte 28-32 napos ciklusaim voltak, de a szülés óta 25 naposra rövidültek, volt már 22 napos is. 9 hónapja menstruálok újra.
Nehezítheti ez a teherbeesést? Volt így valaki?
Elkezdtem ovu tesztelni, elvileg van peteérésem, de elég korán.
Én ugyan még nem szültem, de korábban nekem is 28-30 napos ciklusaim voltak. Aztán 5 évig szedtem fogamzásgátlót, majd miután abbahagytam rendkívül rövid ciklusaim lettek.
Idővel beállt 24-26 napra, és mikor úgy döntöttünk jöhet a baba, én elsőre teherbe estem.
Én ma vagyok a 25. ciklusnapon. Tegnap barnáztam, pedig soha nem szoktam, most várom, hogy megjöjjön. Nem is tudom, hogy ha barnázással indul a menzesz, mennyire rá szokott beindulni. Nem örülök neki :( De várok, nincs mit tenni.
Köszi a válaszokat!
Nem jött meg azóta sem.
Szerintetek ha a barnázás esetleg beágyazódás miatt volt (tegnap reggel), holnap reggel mutatna már vmit a teszt?
5-ös vagyok! Nálam most a barna folyás (+ teszt után) végül vérzés lett :(
Volt olyan, hogy 23. napon barnáztam, majd másnap már rendesen megjött. Az ilyen elvileg rossz progeszteronszint miatt is lehet (magas vagy alacsony bocsi de arra nem emlékszem), de a beágyazódásnak is lehet a jele!
Sajnálom :(
Én is teszteltem végül, pozitív lett. Remélem a legjobbakat. Ma vagyok a 26. napon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!