Volt egy missed ab-om. Ujra probalkozunk mar parommal. Szerintetek ezen van masodik vonal?
2018. máj. 22. 18:52
12/15 anonim válasza:
Igy siman nem latszik semmi. Elobe lathato barami? Ha iszonyuan atszerkesztem a szineket fenyeket mintha lenne valami lehelletnyi. De lehet az csak szaradasi valami.
Ismeteld meg, nekem masnap mar joval erosebben latszott a csik ezzel a teszttel. Hatha..
[link] Igy.
13/15 anonim válasza:
A tied elsőre is látható pozitív volt :)
A kérdezőé teljesen negatív. Jelenleg. Mert persze lehet, hogy csak korán tesztelt, nem tudhatjuk. Bár azt nem tudom, hogy ő mit lát...
De a tesztek lényege, hogy szabadszemmel látható pozitivitást ad. Nem kell hozzá mikroszkóp, meg telefonos/számítógépes átszerkesztés.
14/15 anonim válasza:
Persze tudom. Azt csak kivancsisagbol neztem csak meg. :)
Igy nem latszik rajta semmi, de hatha kesobb igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!