Ki nem várja 25 re?
Figyelt kérdés
Tartsatok velem.
Beszélgessünk.
2018. máj. 22. 12:04
11/24 anonim válasza:
Szia.Én nem mérem a hőmet,így erre nem tudok válaszolni,de ahogy olvasgatok az jó jelnek számít🙂
Mikor fogsz tesztelni?
Én ma csináltam egy tesztet ami negatív lett.
Jaa,én vagyok aki 26-ra nem várja😀
12/24 anonim válasza:
Valakinek valami tünet?Nekem semmi.
Azon az egy napon volt vizes folyásom amikor írtam,azóta sivatag...
Előző voltam
13/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok
Tegnap elött ota maszatol
Elég 1 tisztasági is egész napra. Nem fáj semmim pedig szokott a hasam derekam nagyon .
Nem tudom h most akkor mivan!? 😢😡😠
Ma kellett kellene nem kellene h megjőjjön .. 😢😢
2018. máj. 25. 09:38
14/24 A kérdező kommentje:
Én nem mérem a hőmet.
2018. máj. 25. 09:39
15/24 anonim válasza:
En is csinaltam ma tesztet-nem birtam ki,de negativ lett :( pedig ez lenne a menzeszem elso napja es meg semmi se jott,menzeszes tuneteim sincsenek-4-es voltam
16/24 A kérdező kommentje:
Nem birom már ha ugyan igy marad akkor reggel én is tesztelek . Nem értem semmi tünet és akkor miert van ez a pecsételés????
2018. máj. 25. 13:17
17/24 A kérdező kommentje:
Na lányok megint megjött. 😭😭😭😭😭
2018. máj. 25. 14:03
18/24 anonim válasza:
Sajnálom...de ne keseredj el,új hónap új remények,RESTART :) szerintem akkor fog osze jonni amikor nem is gondolna az ember,igy en probalok nem ragorcsolni
19/24 anonim válasza:
Nekem késik,de ma olyan elegedetlen voltam :/ mindennel,mindenbol a legjobbat akartam kihozni s semmi se tetszett,a melleim meg feszulnek-nektek szokott menzeszjor feszulni?mert nekem puha szokott lenni 4-es
20/24 anonim válasza:
Amugy tok fura az is hogy eddig ugy vagytam ra es ma meg beijedtem hogy mi van ha az?hogy nehez elkepzelni hogy egy picike a testemben van,valyon mi lesz mas mostantol?keszen allnek ra?megtudok adni mindent?s beparaztam...ilyen nem volt meg,a parom probalt nyugtatni de olyan osze zavarodott lettem :p nektek nem volt ilyen erzesetek?Lehet hogy a hormonok okozzak...nem tudom (4-es)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!