Ha május 1. és 15. között volt a babát eredményező aktus, a héten már lehetnek rosszulléteim?
Sziasztok! A napokban teszteltem pozitívat! Nem tudom, pontosan mikor volt a sikeres aktus, ez volt az első próbálkozós hónap és nem szamolgattam semmit, nem akartam rágörcsölni, "lesz ami lesz, ráérünk" alapon. Azt se tudom, mikor volt peteérésem, de 2-3 naponta együtt voltunk. Hát úgy tűnik, elsőre sikerült. :)
Az lenne a kérdésem, hogy ha május 1 és 15 között volt valamikor a babát hozó aktus, és most kellett volna megjönnie (tehát az előző ciklus kezdete óta pont 4 hét telt el), akkor jövő héten már érezhetek olyan tüneteket, mint hányinger, hányás, gyengeség?
Azért kérdezem, mert a munka miatt üzleti útra kellene mennem, ami sok autózással, meg egész napos feszített tempójú munkanapokból áll, nem lenne jó végighányni, így akkor inkább lemondanám. De ha tapasztalatotok alapján csak később jelentkeznek a hányós, rosszullétes tünetek, akkor azért elmennék, elég fontos út lenne.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!