Aviva tornában heti kétszeri tornával lehet elősegiteni a megtermékenyülést?
ugye a torna vérbővé teszi a nemzőszerveket. ezáltak sok jót kap, oxigént, ha a petevezeték be van szükülve össze tapadva akkor kitágitja. ez mindd okés, de akkor rendszeresen végezzem vagy csak a 14. napon?
ha lehetne és ha elősegitenéá akkor heti 2-3x szivesen csinálnám de csak ha ezzel nem akadályozom hogy tehrebe essek...
a mensi 3. napjától kell az 1. könyv egyszerű gyakorlatait csinálni, majd a 14. naptól a 2. könyv ovulációs gyakorlatait?
vagy csináljam mind 2-t egymás után?
vagy hol az egyszerűt hol meg az ovusat váltogatva?
jajj de belezavarodtam
szia. Először elég az egyszerűt csinálni, és ha sokáig nincs eredménye, akkor jöhetnek az ovusok is, nem kell váltogatni. Heti kétszer szabad csinálni. Én a 3. napon szoktam kezdeni, és elvileg lehet peteérés után is, de nekem az utóbbi időben annyira rossz volt a hasam ovu után, hogy nagyon nem kívántam a tornát. De most fogom. HA babát szeretnél tilos a gyakorlatok azon része, ami meghozó, vagy sarokra huppanás van benne.
Én Budapesten tanultam a tornát oktatótól. Ha van még kérdésed, szívesen segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!