Szerintetek nem gátolja a baba-projektet, esetleg nem árt a gyereknek, ha most sikerülne?
A baba érdekében megpróbálunk kicsit egészségesebbé válni. Ehhez nekem szükségem van pár kiló leadására is. Korábban úgy sikerült fogynom, hogy tornáztam, és esténként mályva, zöld tea, ginseng egyben, filteres teakeveréket ittam.
Mielőtt azt írnátok, nem sanyargatni akarom magam. Azt szeretném, ha egészségesebb lennék, és szívesen költözne hozzám/zánk a kis csoda. :-)
Egy hónapja belekezdtünk a kivizsgálásokba, szedek plusszban multivitamint, E-vitamint és folsavat. A párom szintén. Ekkortól mérem naponta a hőmet, beszereztem ovu teszteket is. Javasolnátok még valamit, ami meghozná a várva-várt babánkat?
Köszönöm ha válaszoltok!
A szerelem az meg van! :-) Ebből a szempontból nagy szerencsénk van...
Oké, lehet nem használ kimondottan de természetes anyagok. Talán ha a segítségével jobb formában leszek és jobban érzem magam a bőrömben, akkor használ. Nem?
Terhesvitamint nem szedek még. Viszont szedek multivitamint, folsavat, E-vitamint, és igyekszek figyelni az étkezésre is. Nektek sikerült már a babó?
Szedj elevitet előtte:)Legalább 3 hónappal:)Jó az ha benned van hidd el:)
Egy wellness túra sem rossz ötlet:)Sok zöldség és gyümölcs,elmehetnél dietetikushoz is:)
Plusz, dobd ki a vegyszereket és használj helyettük természetes tisztítószereket:)Jógázz, az nagyon fontos:)
Első voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!