Escapelle utan 8nappal barna folyas normalis?
Figyelt kérdés
Szerdan bevettem az escapelle 72 oras tabit,es ma ilyen barna(picit halvanyan roszaszines) folyas volt ,kb par csepp lehetett, a ciklusom 25-28nap kozott van,tehat szerda-szombat kozott kene megjonnie. Ez a barnazas akkor a gyogyszer miatt van vagy terhes vagyok?2018. máj. 17. 20:24
1/5 anonim válasza:
Szinte minden normalis ezzel a gyogyszerrel...
De csak kerdes, aktus utan mennyi idovel vetted be?
2/5 anonim válasza:
Esemény utáni bevétele után minden normális. Egy marék hormont vettél be egyszerre.
3/5 A kérdező kommentje:
Aktus utan 48oraval kb
2018. máj. 17. 20:40
4/5 anonim válasza:
Hat az elso 24 oraban a leghatasosabb, de ahogy szamolom peteérés után lehettél szóval csak nem vagy terhes tán... szerintem egy tesztet csinaltass azért ha nem jon meg...
5/5 A kérdező kommentje:
Csinalni fogok, csak megvarom a hetveget hatha megjon. Koszonom a segitseget
2018. máj. 17. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!