Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Késői peteérés miatt késhet a...

Késői peteérés miatt késhet a menstruáció?

Figyelt kérdés

30-31 napos ciklusaim vannak. A 27. és 28 napon pozitív lett az ovu tesztem, nem tudom, hogy tényleg a peteérés miatt?! Együtt voltunk aznap.

Hétfőn kellett volna megjönnie, de azóta sem jött meg, a hasam fájt kedden. Késhet emiatt? Ma csináltam hcg-t, ami negatív.

2018. máj. 17. 13:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze késhet Ha 3 nap mulva se jön meg csinálnék még egy hcg tesztet.
2018. máj. 17. 13:08
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod :)

Persze csinálom hősiesen, de sajnos hómező :( (xepil)

2018. máj. 17. 13:09
 3/10 A kérdező kommentje:
Ha esetleg terhes vagyok, akkor mikor mutathatja ki? Korai volt még a mai tesztem?
2018. máj. 17. 13:10
 4/10 anonim ***** válasza:
Most hanyadik ciklusnapon vagy??
2018. máj. 17. 14:57
 5/10 A kérdező kommentje:
35.
2018. máj. 17. 15:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát akkor viszont az ovutesztet nézve 29 cn-on lehetett az ovu, akkor még csak 6 dpon vagy és a 43.ciklusnapra kellene megjönnie!
2018. máj. 17. 15:52
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Tehát akkor létezik ilyen?!

2018. máj. 17. 15:53
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, tolódhat az ovu. Régen nekem 14.napon volt ovu 28 napos ciklusokkal, aztán mikor a 3. és negyedik baba jött sikerült akkor már a 19.napon volt ovum.
2018. máj. 17. 17:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Igen én vagyok az első válaszoló.Most nekem is így jött a baba.Utolsó mensesz szerint sehogy se egyezett az uhang méreteivel.És azt mondták akkor valószínüleg hosszabb ciklus volt.20.ciklusnap körül lehetett.

Úgyhogy nekem nem ugy szálolják hanem az ultrahang méretei szerint hogy milyen idős a terhesség.

Én vártam egy hetet a teszttel.Persze én azt hittem akkor egy hete késik pedig csak 2 napja késett igazából.

X epilt csináltam délelőtt egyből két erős csík lett.

30-36 napok között voltak mostanába a ciklusaim.Volt hogy 30 napra megjött de volt hogy csak 35-re.

Ne idegeskedj.

Ha várandós vagy nem fog megjönni 3 nap múlva se akkor már biztosabb a teszt is.

Minden jót.

2018. máj. 18. 06:06
 10/10 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek! Megnyugodtam akkor.

Csak azt nem értem, hogy eddig pontos 28-29 napos ciklusaim voltak és mióta próbálkozunk a babával (január) kitolódott 30-34-ig, nekem ez olyan furcsa. Nem szedtem soha, gyógyszert, ami tudná befolyásolni.

Képzeljétek áprilisban szintén késett 10 napot de akkor lehet ugyan ez történt? Csak nekem az fura, hogy miért pont most van késői peteérésem? Eddig miért nem késett soha? Van valami összefüggés? Vagy már arra is gondoltam, hogy az agyam zavarja össze?!

2018. máj. 18. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!