Terhesség lehet?
Figyelt kérdés
1 hete késik a menstruációm, de semmi nem utal arra, hogy meg fog jönni. Picit érzékenyek lettek ma a melleim meg a nemvárt időponja óta folyamatosan álmos vagyok.
A hétfői tesztem negatív volt.
Mikor érdemes újra tesztelni?
2018. máj. 16. 20:01
1/8 anonim válasza:
Ha vasárnapig kibírod, akkor szerintem addigra pozitív lesz, ha valóban beköltöztek a pocakodba :)
2/8 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez van, viszont nekem 5 napja késik, tegnap teszteltem, az negatív volt, holnap reggel ismétlem meg. Plusz tünetként még az volt nekem, hogy a derekamnál és az alhasi részen szurkáló érzést tapasztaltam, és néha rám tör egy rövid ideig a "mindjárt megjön" érzés.
3/8 anonim válasza:
Én tuti tesztelnék holnap, max pénteken.
4/8 anonim válasza:
Úgy tűnik, nem vagyok egyedül... Nekem is egy hete késik, a tesztek negatívak.
Majd írj, hogy veled mi lett. .:-)
5/8 anonim válasza:
Nekem hat napja késik, a tesztek negatívak. Még reménykedünk, de én nagyon elvagyok keseredve:((
6/8 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos ma reggel megjött
2018. máj. 17. 22:27
8/8 anonim válasza:
Én a #4. válaszoló vagyok.
Nekem se menstruáció, se pozitív teszt. Tegnap reggel csináltam ismét tesztet, az is negatív lett.
Már nagyon aggódok, hogy mi lehet a baj. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!