Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap voltam dokinál és el...

Lolita0216 kérdése:

Tegnap voltam dokinál és el küldött béta hcg vér vizsgálatra de azt mondta hogy rendesnél nagyobb és puhább méh ez mit jelent?

Figyelt kérdés
már több mint egy hónapja késik a menszeszem és a tesztek negatívak de közölte az orvos hogy attól lehet terhesség csak az a baj hogy nem válaszolta meg a kérdésem hogy mit jelent a rendesnél nagyobb és puhább méh a hcg vizsgálatnak holnap lesz csak eredménye . valaki tudsz segíteni hogy mit is jelent ez amit mondott??
2018. máj. 16. 15:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
És ennek mi a fiziológiás oka?
2018. máj. 16. 20:00
 12/15 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, egyszerűen nem választódik ki a vizeletébe a hormon. De hogy miért, passz.
2018. máj. 16. 20:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Nah mi lett az eredmeny?
2018. máj. 17. 12:15
 14/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok èpp most vègeztem a dokinál hát terhessèg nincs :/ a hcg mèrèshatáralat van ,de se gyuladás se cysta se semmi nincs az èg világon csak nem jön meg :/ majd kapok norkulotott ami meg hozza
2018. máj. 17. 12:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Sajnalom
2018. máj. 17. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!