Mik a tünetei, ha már van hcg a szervezetemben?
Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 17:53
1/2 anonim válasza:
Sztem érzékelhető tünete nincs.Hcg-t a szervezet a ababa beágyazódása után kezd el termelni,ami a 4-ik 5-ik hét magassságában már tesztekkel kimutatható.Igaz lehet hogy csak halványan,de ott lessz az a két csík.Csak így tudod meg sztem,és ez egyenlő lessz azzal,hogy babád lessz!
2/2 anonim válasza:
Csak a saját tüneteimet tudom leírni neked vagyis amik voltak..fémes íz a szájban, savas büfi:)), fura hasfájás, mintha izomláz lenne a hasamban, fura kis pukkanások a méh környékén mintha egy buborék pukkanna szét...délutáni és esti hányinger..néha reggel is de nekem az ritkán volt...mindig éhes voltam..és idegbeteg, gyakran elérzékenyültem és ok nélkül sírtam pedig nem voltam sose egy sírós..nálam kb ennyi volt..és ekkor még volt hátra jó pár nap a nemvárt napjáig..tehát nem is tudtam ,hogy baba van, volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!