Ti hogy vettétek észre, hogy terhesek vagytok? Milyen tüneteitek voltak?
Nem jött meg a menstruációm, de eddigre már tudtam, mert teszteltem, mert alig vártam a napot, amikor nincs túl korán a teszthez.
Előtte volt beágyazódásos vérzésem, de akkor nem tudtam, hogy az az.. Sőt inkább csak azon keseregtem, hogy ebben a hónapban aem jött össze
Azóta sincsenek klasszikus tüneteim, persze nehezen alszom a hasam miatt.... Stb de ez sztem nem tünet
34 hkm
Nagyon elfoglalt időszakom volt.
Éreztem, hogy fáj a hasam, feszül a mellem, de mensi előtt nekem ilyen, így gondoltam majd megjön. Aztán úgy ébredtem pár reggel, hogy hányingerem van és nem esett jól szinte semmilyen kaja. Gondoltam csak a sok munka miatti stressz. Aztán egyik pillanatban bevillant, hogy már vagy 2 és fél hete meg kellett volna jönnie.
Akkor csináltam tesztet és naná, hogy pozitív lett. Azóta már 8 és fél éves a fiam.😊😊
Nekem a mellbimbom kezdett el fajni. De annyira hogy alig birtam hozza erni. Melltartoba vegem volt. Innen tudtam hogy valami/valaki van :))))
Meg az nap teszteltem,menzesz elott 5 nappal halvany pozitiv lett.
köszönöm a válaszokat. :)
mi már április 15.-e óta próbálkozunk.1 hete késik,3 napja teszteltem a terhességi tesztem pozitiv lett.Van egy pár tünetem,pl. mellfeszülés és fájás,hangulatingadozás,egésznapos fáradtságok,allhasi görcsök,émelygések. Pár nap múlva újra tesztelek és ha pozitiv lesz irány a doki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!