Prolaktin hormonom emelkedett. Milyen esélyeim lehetnek igy a teherbeesésre?
Szia ! Így nem könnyü, de nem is lehetetlen. A prolaktion ugyanis megakadályozatja a tüszörepedést. Biztos szedsz rá már valamit, ha orvos állapította meg! Ha nem akkor Agnus Castus barátcserjét javasolok. Ha a prolaktin érték 25 alatt van, akkor van jó esély a teherbeesésre. Nekem az elsö terhesség elött 73 volt !!!! A második elött már csak 31 !!!! Ez az érték tavaly novemberi, s most pedig már 19 hetes kismama vagyok !
Sok sikert neked is!
Szia!
Nálam a doki magas prolaktinra gyanakodott, mert a mellemből sárgás váladék jött nyomásra. A vizsgálat után kiderült, hogy magasabb ugyan, de normál értéken belül van. Azt mondta, ilyenkor nincs mit tenni, én ilyen vagyok. Most 5 hetes terhes vagyok. :) Még picike, de már itt van. A fura az volt, hogy ebben a hónapban semmi nem jött a mellemből. :) Nem tudom, mennyire magas a prolaktinod, de nem feltétlenül akadályozó tényező! :) Kivánom, hogy minél hamarabb babás légy!
Szia!
A barátcserje (agnus c.) biztosan használni fog. Azt olvastam, hogy az átlagos hatóideje 3 hónap!
A természetgyógyász-nőgyógyász nődokim mondta, hogy ennek az összetevőjéből van a Bromocriptin is.
Nagyon sok gyógyszer valamilyen növényt utánoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!