Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnap lesz átjárhatóságim és...

Holnap lesz átjárhatóságim és lenne egy kérdésem?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk nem vagyok átjárható azon tudnak segíteni? Egyuttal ez is megoldhtó? Vagy kell másik beavatkozás?
2010. jún. 14. 14:00
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy átjárható, akkor jön a lombik.

Elvileg előfordul, hogy át tudják fújni, fel tudják szabadíta az átjárhatatlanságot, de az én orvosom nem ajánlotta. Szerinte ott heg keletkezhet, a csillószőrök is sérülnek, így már azok sem mozognak megfelelően. És ezért könnyebben kialakulhat a méhen kívüli terhesség, mert elakad ott a pete.

2010. jún. 14. 14:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem. a petevezetők nagyon érzékenyek a fizikai behatásokra, műtét esetén csak hegesedve gyógyulnának, emiatt a műtét nem feltétlenül tenné lehetővé, h átjárható legyen a petevezető, másrészt egy ilyen hegesedés a méhen kívüli terhesség valószínűségét is növeli.
2010. jún. 14. 17:54
 3/9 A kérdező kommentje:
köszönöma válaszokt! Meg volt az átjárhatóságim és elégg rossz lett a végeredmén. Erre nem számitottam. Nem lehet babám csak lombikkal mert mind a két petefészkem össze van nőve de műödik és az egyik nem átjárható. A méhem az szép de azzal is van valami endometriózis amit még egyenlőre azt sem tudom , hogy mi. Ugyhogy teljesen ki buktam , mára egy kicsit jobb és be jelentkeztünk a kaáliba de kell idő ,hogy ezt fel dolgozzam. Nektek minden jót! aki még nem csináltatott ilyen vizsgálatot annak azt mondom ,hogy minél hamarabb essen tul rajta . Mi is 2 éve vártuk már a csodát, ki gondolta , hogy ekkra a baj.
2010. jún. 16. 09:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Sajnálom :( De gondolj arra, hogy szép lombik babáitok lesznek! Fel a fejjel!
2010. jún. 16. 10:24
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon sajnálom:(Teljesen együtt érzek veled!Tavaly nyáron volt az átjárhatóságim,és nekem is jött a szörnyű hír,mind a két petevezetékem el van záródva.Azt hittem ott rögtön belehalok,hogy én már sosem lehetek anya,napokig csak sírtam.Mi akkor már jártunk a kaáliba,ők küldtek a vizsgálatra,és rögtön felajánlották a lombikot.Nem vártunk,a következő ciklusnál már bele is vágtunk.Aztán jött a másik rossz hír,csak 1 petesejtet tudtak leszívni!Na akkor volt az,hogy feladom,esélyem eggyel szinte nulla!Párom viszont nem adta fel,végig biztatott,és hála Istennek sikerült!Elsőre,egy embrióból!Holnap lesz 6hetes a kislányom!

Ne add fel,vannak csodák!Ne "pazarolj" el időt azzal,hogy fel kell dolgoznod a hírt,most rögtön vágjatok bele!

Kívánom,hogy mihamarabb sikerüljön!Bízz magadba!

2010. jún. 16. 10:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nagyon köszönöm a bíztatást! Ez ad nekem erőt, hogy máok példájábol itélve milyen hejzetek vannak. Már be jelentkeztünk még mielőtt a kommentet meg írtam. Én a debrecenibe megyek már a jövőhét péntekre kaptam is időpontot. Azt tudj valaki, hogy utána menni idő mire történik is valami? Jó egészséget nektek és gratulálok a babához. Annyit megírnál nekem, hogy kb mennyibe került az első lombik. Van egy kis pénzünk de szeretnék tisztába lenni az anyagiakkal is. Előre is köszönöm!
2010. jún. 16. 12:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem átjárható a petevezetőm, inden OK, csak a férjemnek kevés a spermája. Több lombikon vagyunk túl sikertelenül. Kb. 100-120 E Ft a gyógyszer 1 stimulációhoz TB-re.
2010. jún. 16. 15:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Én a bp-i Kaáliba járok.

Nekem "csak" 65 ezer forint volt a gyógyszerek és az injekciók. Ez attól függ, hogy kit mivel stimulálnak.

A konzultáción megbeszélitek, hogy milyen vizsgálatokra van még szükségetek (sperma, hormon, clamydia, hüvelyváladék, AIDS, HIV), majd ha az eredményeitek megvannak, következő hónapban kezdik is a stimulálást.

(Mondjuk endometriózisnál talán egy kicsit bonyolultabb a dolog, ezel kapcsolatosan nem tudok mit írni.)

2010. jún. 16. 17:35
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ez is nagyon sokat segített!
2010. jún. 16. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!