Holnap lesz átjárhatóságim és lenne egy kérdésem?
Ha nem vagy átjárható, akkor jön a lombik.
Elvileg előfordul, hogy át tudják fújni, fel tudják szabadíta az átjárhatatlanságot, de az én orvosom nem ajánlotta. Szerinte ott heg keletkezhet, a csillószőrök is sérülnek, így már azok sem mozognak megfelelően. És ezért könnyebben kialakulhat a méhen kívüli terhesség, mert elakad ott a pete.
Szia!
Nagyon sajnálom:(Teljesen együtt érzek veled!Tavaly nyáron volt az átjárhatóságim,és nekem is jött a szörnyű hír,mind a két petevezetékem el van záródva.Azt hittem ott rögtön belehalok,hogy én már sosem lehetek anya,napokig csak sírtam.Mi akkor már jártunk a kaáliba,ők küldtek a vizsgálatra,és rögtön felajánlották a lombikot.Nem vártunk,a következő ciklusnál már bele is vágtunk.Aztán jött a másik rossz hír,csak 1 petesejtet tudtak leszívni!Na akkor volt az,hogy feladom,esélyem eggyel szinte nulla!Párom viszont nem adta fel,végig biztatott,és hála Istennek sikerült!Elsőre,egy embrióból!Holnap lesz 6hetes a kislányom!
Ne add fel,vannak csodák!Ne "pazarolj" el időt azzal,hogy fel kell dolgoznod a hírt,most rögtön vágjatok bele!
Kívánom,hogy mihamarabb sikerüljön!Bízz magadba!
Első vagyok. Én a bp-i Kaáliba járok.
Nekem "csak" 65 ezer forint volt a gyógyszerek és az injekciók. Ez attól függ, hogy kit mivel stimulálnak.
A konzultáción megbeszélitek, hogy milyen vizsgálatokra van még szükségetek (sperma, hormon, clamydia, hüvelyváladék, AIDS, HIV), majd ha az eredményeitek megvannak, következő hónapban kezdik is a stimulálást.
(Mondjuk endometriózisnál talán egy kicsit bonyolultabb a dolog, ezel kapcsolatosan nem tudok mit írni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!