Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek sikerülhet teherbe...

Szerintetek sikerülhet teherbe esni, ha 25-én jött meg a menstruációm,28-29 naposak a ciklusaim,9. ciklusnapon voltunk együtt utoljára?

Figyelt kérdés

Teljesen összezavarodtam már. Ovu kalkulátor szerint péntektől kezdődnek a van termékeny napok, ma és holnap nagyon termékeny.

Sajnos csak 9. ciklusnapon, múlt csütörtökön tudtunk együtt lenni.

Már azt sem értem, hogy meddig tudja megtermékenyíteni a sperma a petesejtet, mert sok helyen azt olvasom 48 óráig életképes a petevezetekben, néhol azt, hogy 5 napig.

2018. máj. 8. 16:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Átlag 2-3 napig élnek a spermiumok (tehát csak átlag), egészségügyi állapottól függően 1-7 napig. Ha nagyon egészséges spermái vannak, épp belefér, de azért ez ritka.
2018. máj. 8. 17:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Valószínűleg korán voltatok együtt,de végül is bármi előfordulhat.

Maga a petesejt 24 óráig megtermékenyíthető csak.A spermiumok viszont 48 óráig is életképesek lehetnek a petevezetékben.

2018. máj. 8. 20:07
 3/3 anonim ***** válasza:
16%

Egyet nem értek... Régen senkinek nem volt kalkulátor, mégis teherbe estek a nők! Vágod a baby boom-ot? A kutya nem számolgatta akkoriban a napokat, mégis (a mai napig) a világ legnagyobb létszámmal rendelkező generációja született meg azokban az években. Mi lenne, ha a menszit kivéve minden nap egymásnak esnétek? Jobb logika, mint ciklusokat számolgatni... (Utóbbi amúgy is tök gusztustalan.)

Amúgy... spermium átlag 3 nap, petesejt átlag 1 nap.

2018. máj. 8. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!