Kémiai terhesség után mikor lehetséges újra teherbe esni?
Sziasztok.
Április elején volt egy kémiai terhességem 😭
56.napra 28nap késés egy kimaradt ciklus után megjött újra. Ezt az orvosom is igazolta hogy mensis vérzés mert pont nála voltam és megnézett hüvelyi UH-val. De csak 2 napig tartott és ritka kevés volt ahhoz képest ami nekem szokott lenni. Átlag 26naposak a ciklusaim vagyis eddig az volt. Most vagyok a 11.cnapon. Még mindig negativ az LH teszt. De már van fehéres folyásom és közbe szúrkál a petefészkemnél is. Lehetséges hogy nem marad el a peteérés? Az orvosom azt mondta nem kell pihentetnünk az összebújást a babatervezés szempontjából.
Hőt is mérek. Azt becsatolom majd ide kommentben.
Tanácsokra esetleg tapasztalatokra lennék kiváncsi. Volt e valaki igy.. és ha igen mikor sikerült újra teherbe esnie.
Köszönöm előre is.
Köszönöm! Igen, július első hetére várjuk 😃
Sok sikert nektek is!
A kémiai terhességnek pont ez a lényege. Hogy vége mielőtt elkezdődött volna...
Azonnal lehet próbálkozni a babával! Sok sikert! :)
Viszont ez a baj, a mai érzékeny tesztekkel, hogy már a nem várt napján, vagy picit előtte is kimutatja. Kimutat valami olyat, ami egyáltalán nem biztos.
Ezért javasolják a dokik, hogy ráér 1 (vagy akár 2) hét késés után tesztet csinálni.
Mert ha összejön, de végül nem indul el a fejlődési folyamat, akkor nekünk nőknek nem fáj annyira a tudat. Csak annyit érzékelsz, hogy késett a menstruációd.
Statisztikailag ezt a kémiai terhességet minden nő átéli, csak sokan nem is tudnak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!