Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most pozitív vagy szellemcs...

Ez most pozitív vagy szellemcsík? Kép csat.

Figyelt kérdés

Reggel csináltam egy tesztet. 3 percen belül megjelent egy 2. csík, de halvány, viszont szabad szemmel jól látható. A kép nem igazán adja vissza, hogy milyen. De nem igazán tudom eldönteni, hogy van-e színe, szóval hogy szellemcsík-e vagy sem.

Tesztelni pár nap múlva ismét fogok.

[link]

2010. jún. 14. 06:31
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Sztem tegyél még egy próbát a Gabriel teszttel. én a lehető legerősebb tesztet kértem a gyógyszertárban és ezt adták. a késésem első napján teszteltem és nagyon erős pozitívat jelzett. (az együttlét után 16 nappal).
2010. jún. 14. 11:33
 22/35 anonim ***** válasza:

Tuti hogy pozitiv! Az enyem ugyanulyen volt 3 nappal a nemvart elott es mar 8 hetes vagyok! Naprol napra erosebb lett.

Gratulalok!!

2010. jún. 14. 12:08
 23/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Reggel tesztelek és megírom!
2010. jún. 14. 13:03
 24/35 anonim válasza:

Én 3 ilyen tesztet csináltam, de orvoshoz még nem mertem elmenni:-)

Bocsi, hogy bele kérdezek, de mi van olyankor, ha nem lesz erősebb a második csík? Én mind a háromszor 25-ös tesztet csináltam. Az, hogy magas a hőm és nincs menszesz már nem fura, mert volt tavaly hormonzavarom vetélés miatt...

2010. jún. 14. 13:24
 25/35 A kérdező kommentje:

Mennyi időközönként csináltad a teszteket és mikor?

Én a lányomnál a nem várt napján teszteltem egyértelmű pozitívat lilyvel (halványabb mint a kontroll csík) rá 2 napra erősebb volt, 1 hét után ugyan olyan volt mint a kontroll csík.

2010. jún. 14. 13:31
 26/35 anonim válasza:
Hetente csináltam... Most kéne elvileg 7 hetes terhesnek lennem, ha az vagyok. Idén eddig volt menszeszem. Az ismerőseimtől már próbáltam kideríteni, hogy melyik héten mutatja ki tutira, de nagyon eltérőek a válaszok, volt akinek a hatodik héten már pozitív lett a teszt, volt akinek a nyolcadik héten lett pozitív, volt aki 6 hónapos terhes volt amikor kimutatta teszt és volt olyan is akinek teszt ki sem mutatta, tavaly én úgy voltam terhes, hogy a tesztjeim állandó negatívak lettek...
2010. jún. 14. 13:37
 27/35 A kérdező kommentje:

Hát, nem tudom. Általában ilyenkor mutatja a teszt. Csak nem tudom miért nem erősödik. Másfajta teszteket csináltál vagy egyformát?

Ha tudsz menj el a héten egy uh-ra, ott ilyenkor már tutira látni a babát, sőt már 99% hogy dobog a szíve is. Majd megírod hogy mi lett?

Tiszta szívből kívánom hogy baba legyen!

Tüneted van?

2010. jún. 14. 13:55
 28/35 anonim válasza:
Tavaly is uh-n derült ki, hogy kb 5-6 hetes terhes voltam, aztán két héttel később ugyanakkora volt a petezsák, onnan tudták, hogy vetélés történt:-( Különböző teszteket csináltam, előző kérdésedhez még, mindet reggel. Félek elmenni orvoshoz, mert az a tavalyi procedúra eléggé megviselt lelkileg. Nem akarok mindenáron babát, ezért az álterhességet ki lehet zárni... A tüneteim: nem menstruálok, az ébredési hőm 36.7 és 37 között van kb 16 napja, a melleim rettenetesen érzékenyek, járok táncra és a múlt héten rosszul lettem a próba után, émelygés, hányinger, gyomorégés este, gyakori pisilés éjjel, zsírosodik a bőröm, hajam. Fodrász vagyok, de rosszul vagyok a festéktől, dauervíztől...
2010. jún. 14. 14:10
 29/35 anonim ***** válasza:
A másodikon látni valamit, ha erőlködöm, de még egyelőre nem meggyőző pozitív. Persze, ez nem jelent semmit. Lehet baba negatív tesztből és tapasztaltam már az ellenkezőjét is. Jó döntés, hogyha pár nap múlva újra tesztelsz. Kívánom a legjobbakat!
2010. jún. 14. 17:58
 30/35 A kérdező kommentje:

Ma reggel Corax és One Minute erős pozitív lett! Tényleg nem szellemcsík volt!

Köszönöm a válaszaitokat mégegyszer!

2010. jún. 15. 08:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!