Ha análisan csináltuk és kicsit kifolyt, és érintkezett a hüvelynyílással, lehetek terhes?
Szia.Ahhoz hogy max.15 %-od legyen a teherbeeséshez,ahhoz az kell hogy a hüvelybe élvezzen a párod.Az kilövel a hüvelyedbe igy könnyítve a spermiumok utját ami hosszadalmas folyamat.Ha savas a hüvely ph értéke elhalnak a spermiumok.Ha épp a ciklus azon részén történik ez mikor a méhszáj zárt akkor ugyancsak meghiúsul a megtermékenyítés.Az idő,a közeg ,a környezet és a spermiumok minőségétől is függ.Sőr még a megtapadás is problémás lehet. Egy egészséges párnak egy évig belefér hogy védekezés nélkül (hüvelybe) a családtervezés keretein belül sikerüljön a sikeres fogantatás.
Van egy fiam 6 éves.Most varandós vagyok a kistesójával.4 honapig nem védekeztünk.Nem jön elsőre.És szerencsésnek is mondhatjuk magunkat a férjemmmel mert van aki még többet var a csodára.
Ugyhogy szerintem ne aggódj.Aki azt mondja terhes lehetsz az vagy csak ijezgetni akar hogy felelősségteljesebb legyél vagy csak buta ehhez.Vagy nekik is ezt mondták.Nem tudom.sértegetni nem akarok senkit de ez nagy probléma hogy felnőttek se tudnak normalis felvilágosítast adni a tiniknek.
Minden jót neked remélem hasznos volt a válaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!