Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív teszt, enyhe barna...

Pozitív teszt, enyhe barna folyás?

Figyelt kérdés
Ma teszteltem pozitívat , viszont melette minimális barna folyásom van egy két piros pöttyel... valami gond lehet ? Mára nem vàrtam
2018. máj. 2. 22:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
55%

#8 nagyon örülök hogy te is rajongsz értem.

Írd a címed küldök egy autogramot! ;)

Drágám Czeizel dr. Úrnál okosabb vagy???

Ajánlom figyelmedbe írásait,nyilatkozatait hátha ragad rád is valami!

Itt mindenki okos,szép közbe meg olyanhoz kommentáltok amihez halvány lila fingotok sincs.

Ne tegyétek!

Én sem kommentálok az űrprogramhoz mert nem értek hozzá nincs tapasztalatom.

Tegyétek ti is ezt! ;)

2018. máj. 3. 09:29
 12/19 anonim ***** válasza:
72%

Felháborodhatsz de pokoli ostoba, rágörcsölt kérdéseket tettél fel aztán leugattad azt aki nálad sokkal kevésbé hülye dolgot kérdezett, mindezt olyan pofátlan stílusban hogy simán megjegyeztem, nem kell ehhez rajongíbak lenni. Már akkor is letisztult hogy pöppet beképzelt vagy, hát még most, hogy azt hiszed a sötétségednek rajongói is vannak.

Vegyél vissza és fuss vedd fel a segélyt a sok pulyáért ha már dolgozni büdös ezért inkább másfél évente szülsz egyet.

2018. máj. 3. 10:01
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Huha valaki ideges lett?! :D

Fáj az igazság drágám?

5 éve szültem!

Olvass rólam többet,le vagy maradva a 1.5 éves "beszólással".

A segély meg végképp primitív megnyilvánulás.

Leírtam már anyagi helyzetünk keresd meg olvasd el!

Nem értem ezt az elfolytott düht benned.

Pszichologusnál jártál már ezzel?

De ha gondolod privátban rám írhatsz nekem elmondhatod miért vagy frusztrált! ;)

De amúgy viccet félre téve ez az oldal erre is alkalmas!

A minden napi feszkot,depressziót itt arc nélkül ki lehet adni idegeneken!

Tökéletes!

Hajrá csak így tovább.

Párat még beszólsz és reméljük lelki egyensúlyba kerülsz! :D

2018. máj. 3. 10:29
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha úrinő volnék, ami nem vagyok, egyáltalán nem válaszolnék neked, mert nem vagy rá érdemes. Veled ellentétben én nem személyeskedtem, csupán tényeket közöltem,(ami az itt eltöltött idődet rakta egyenes arányba a gyermekeidre szánt szabadidőddel),avval meg nem tudsz nagyon mit csinálni, hogy a barnázásod és a tesztelésed rajtad kívül senkit nem érdekelt és nem, egyáltalán nem segítség senkinek sem a menstruációd utolsó napja, akkor sem, ha mindenhova odahányod. Engem nem frusztrál, hogy feltételezel rólam dolgokat, nem kell semmi nagyot a számba vennem ahhoz, hogy boldog legyek, az életem meg olyan amilyen, te leszel az utolsó, akinek bizonygatni fogom az igazam. Viszont én nem is vagyok annyira ostoba, hogy az elfojtottat "elipszilonnal" írjam, nem , még véletlenül sincs egymás mellett a pontos jé és az l meg az y, hogy félregépeld. Foghegyről próbálsz okítani és úgy tenni, mintha te lennél a frankó gyerek, de marhára nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik és te az utóbbi kategóriába tartozol. Veheted a fáradságot, hogy válaszolj, én nem veszem a fáradságot, hogy elolvassam majd, ergo miattam ne tedd. Túl érdekes és értékes az élet és az időm ahhoz, hogy a magadfajta, önigazolást kereső, bizonyítási kényszeres iq-fighterekre fecséreljem. Komolyan eszedbe jutott fél percig is, hogy bárki irigy rád, avagy az életedre? A férjed még legalább rád néz, rajta kívül nyilván az összes ember még bottal sem piszkálna meg.
2018. máj. 3. 17:23
 15/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok ! A reggeli tesztem negatív lett , lehet az tegnapi teszt csapott be nemtudom , meg mindig nem jött meg , most nem barnázok , várok aztan ha nem jon meg ismert tesztelek
2018. máj. 3. 17:48
 16/19 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én kérem szives elnézésedet hogy a te kérdésed alatt fognak ki maguknak az élettelenek!

Tényleg ne haragud!

Csak azért mert én úri nő vagyok! :D

Végig se olvastam csak az elejét a szófosásodat!

Csak ennyit írok:

-az én időmmel foglalkozol!

-az én gyerekeimmel foglalkozol!

-az én válaszaimmal foglalkozol!

-az én terhességemmel foglalkozol!

Tényleg nincs életed pedig elöször csak tippeltem! :D

Mindenlébe sz.ardarab vagy!

Nekem ha nem tetszik valalinek a válasza akkor nem kifogom magamnak unalmambam hanem tovább lépek,mert nekem van agyam.

Neked csak a megkeseredett begyöpesedett életed van.ami csak az unalomból elfolytott dühből áll!

Szégyentelen vagy!

Azért mert neked nem tetszik valami ilyen mélységekbe süllyedsz!

Kérlek ne írj nekem többet,egy ilyen undorító unatkozó vén kisasszonnyal akinek tuti van 20 macskája :D nem áll módomba vitatkozni!

Habár nem is nevezném vitának ahoz ia kevés vagy!

Egyetlen normális érvet nem tudtál felhozni,csak hogy neked mi nem tetszik!

De még jó hogy nem vagyunk egyformák,mert ha ilyen lennék már rég főbe lőtgem volna magam!

Na puszi drágám,sok sikert az életedhez!

2018. máj. 3. 18:05
 17/19 anonim ***** válasza:
Allergiás vagyok a macskaszőrre is, meg a hozzád hasonlóakra, nekem te ne küldjél puszit, szüljél még párat, ahhoz ezek szerint értesz. Nem leszek attól kevesebb, hogy te főbe lőnéd magad a helyemben, sőt, ezt bóknak is veszem. Érvek? No, azok nálad sem voltak sosem, nem is erről szólt ez az egész "cicaharc", mert az, vihar a biliben. Már akit zavar. Komolyan szórakoztat, hogy azt gondolod, bármennyire is hat rám, amit ideböfögsz, avagy azt gondolod olyan vagyok, amilyennek leírsz. A helyzeten ez még nem változtat és ezt a kismillió válaszod is alátámasztja. Kérlek, írd még meg valakinek a kérdése alá, mikor barnáztál, attól lesz a te életed is szebb. Örülnél, ha vénkisasszony lennék, ugye? Nincs szerencséd, csúnya vége lenne, ha képpel, és végzettségeket igazoló dokumentumokkal kellene alátámasztania mindenkinek a mondandóját. Komolyan szórakoztatsz, pedig azt hittem nem fogsz, hát mégis...
2018. máj. 3. 22:32
 18/19 anonim ***** válasza:

Még mindig írogatsz? :D

Szegééény! :D

Nekem nem kell bizonyítanod semmit! ;)

Az unalom és valaminek a hiánya ekkora frusztrációt tud okozni,olvastam erről!

A műbroki meg egy kisállat sokat segíthetne rajtad! :D

2018. máj. 4. 09:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát fogom a hasamat a dumáitokon komolyan! 😂
2018. máj. 4. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!