Ha az exemtől vagyok terhes miert llyan elítélendő ha meg akarom tartani? Miért mondja hogy ezzel csak meggyűlőltetted megutáltatod magad ha megtartod?
Én vállalom, hogy nekem egy felelőtlen pár éjszakásból lett gyerek. Saját döntésem volt, hogy megtartom, vállalva és mérlegelve a jövőre vonatkozó dolgokat, lásd anyagiak stb.
Szuperül megoldottam mindent és évekkel később férjhez mentem máshoz, minden a legnagyobb rendben az életünkben.
De!! Lehet itt is felelőtlen voltam más szemében, de nekem nem volt pofám kérni egy páréjszakástól gyerektartást, hogy aztán elhurcolja a gyereket időről időre, ki tudja milyen körülmények közé, ki tudja hogy nevelve és hogy tömve a fejét esetleg. Természetesen tud a gyerekről de lemondott róla közös megbeszélés után, neki is jobb így illetve nekünk is, teljes nyugalomban élünk, és gyerektartás nélkül se szenvedett soha hiányt semmiben a gyermekem.
"Saját döntésem volt, hogy megtartom, vállalva és mérlegelve a jövőre vonatkozó dolgokat, lásd anyagiak stb.
Szuperül megoldottam mindent és évekkel később férjhez mentem máshoz, minden a legnagyobb rendben az életünkben.
... nem volt pofám kérni egy páréjszakástól gyerektartás"
Mert te egy olyan nő vagy akinek van esze, gerince és tisztában van azzal mi az a felelősség! Ezt tanítani kéne!
Annyit azért megsúgok, hogy egy férfi, akinek van valamennyi gerince , nem tud úgy élni nyugodtan anélkul h a gyerekét segitse .
Nem tudja röhögve dörzsölni a tenyerét, es enni az oldalast boldogan, h megúszta a gyerektartást.
Hanem megkérdi a gyereket , akkor is ha nem vágyta az apaságot , hogy van mit egyél és segiti a gyerekét .
Nagyon rohadt embertelen kell legyen az , aki nyugodtan alszik éjjel nemtudva h a gyereke aznap mit evett.
Es hany ilyen van !
12 es válaszoló csak te nem tudod mi a gerinc es a felelösseg, nöttel mint a bokor, apukad szerintem nem is volt , vagy nem volt jó példa. Nem nevelt ferfinek , hanem rinyáló , önzö puhánynak.
Csak a nemed férfi , papiron
Nem kényszerit senkit semmire senki, arról van szó, h a biológia teszi a magáét , a nö terhes marad, primitiv dolog ezert hargudni rá, ferfikent, aki teherbeejtette.
Ha meg a gyerek megszuletik, akkor segiteni kell , ha ferfikent nem is , de legalabb emberként illik odatenni egy vállat
A ferfiak nem nagyranött gyerekek , akik mint a jatszótéren rakják a homokba a péniszuket , es mit sem tudnak .
Szégyen es gyalázat aki megkerdöjelezi , hogy jár e vagy nem az anyának gyerektartás, ami úgyis nevetsegesen kicsi , a gyerek valódi költségeinek 5% át sem fedezik
Mivel kenyszeriti a nö az akaratát, azzal h terhes marad ? Nem mindneki tud feldolgozni egy abortuszt .
Es amúgy senki nem kenyszerit h nökkel fekudj le , akik terhesek is maradhatnak
A ferfi ha nem akar gyereket, gumit huz !
Ha nem, azzal vallalja , hogy esetleges gyerek eseten gyerektartast fizet.
Miert van mindenki azzal elfoflalva, hogy a pasija miert nem húzott gumit? Hol volt a szex során a hölgyike? Ő is nagyokat nyögdécselt ugyan ott, ahol a pasi gumi nélkül dugott. Na ne csináljuk már!!! Gyerekes anyaként rom mindezt. Nyomorult faszit lekaptátok a tíz körméről, de a kérdező ártatlan? Tartsd meg a gyeteket, ha arra vágysz, de magadnak. Neked sem jutott sokkal több, mint az exednek. Sajnos. Es még mennyi ilyen jár szabadlábon!!
A felelősség a kettejüké, es óvszer nélkül is lehet védekezni, kb vagy 10féleképpen. Többek között nekünk nőknek is.
Remélem sikerül megoldást találni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!