Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hol tudok hőmérsékleti görbét...

Hol tudok hőmérsékleti görbét vezetni?

Figyelt kérdés
Mert a ciklus.hu-n nem tudom hogyan kell,ha segítenétek?mit-hogyan?
2010. jún. 13. 15:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Én segítek! Mire vagy kíváncsi??
2010. jún. 13. 15:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Uhh :) nagyon szépen köszönöm :) Szóval arra,hogy a ciklus.hu-n hogyan kell beírni és hová a hőmérsékletemet?-mert nem sikerült rájönnöm eddíg-biztos velem van a baj :D
2010. jún. 13. 20:00
 3/4 anonim ***** válasza:

1. Először is bal oldalon legfelül regisztráció cím alatt regisztrálsz.

2. Ha megvan az érvényes regisztárciód és be tudsz lépni, akkor bal oldalon a naptárak cím alatt választod a normál nézet fület. Akkor előtted lesz egy 2010-es naptárnézet.

3. Rámész az adott napra, rákattintassz és az első az lesz, amit mutat, hogy hozzáadás ciklusnaphoz, második az, hogy nap részletei.

4. Nap részletei alatt legfelső sorban adatok felvitele, módosítása rákattintasz és már adja is az ablakot, második sor a hő, harmadik az időpont, alatta valahol tudod pipálni az együttlétet, ha volt. Ezek a legfontosabbak, a többit kitapasztalod, vagy segítünk.

5. A görbe alakulását a bal oldali menüben Diagrammok: Ciklusdiagramm alatt tudod megnézni.

Röviden ennyi --- nem is lett rövid :))

2010. jún. 13. 21:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon szépen köszönöm-teljesen érthetően leírtad nekem :) Még egyszer köszönöm :)
2010. jún. 13. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!