Miért nem erősödik a tesztem?
Kimaradt mensi után 1hettel kezdett erősödni a tesztem.7honapja kibújt az ,, eredmény,,
2018. ápr. 26. 07:10
12/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó énis abban reménykedek, hogy csak rosszkor csináltam, vagy csak emberfüggő és azért halvány... utolsó előtti, nem ezt akarom hallani.Persze, hogy stresszelek, már két éve próbálkozunk, már a cigit is letettem ez miatt, sőt kvt sem iszom... erre lett egy halvány úgy örültem, nem akartam magam beleélni, de sikerült. Azthittem erősödni fog. A második tesztnél, még nem csalódtam, mert más a teszt, és kettő már nem tévedhet úgy voltam. A harmadiknál viszont erősebb csíkot vártam, így már nem annyira hiszem, hogy sikerült. Főleg h olvastam h kb 3 naponta kéne erősödnie :(
Tényleg nem nagyon erősödött két nap alatt, bár úgy látom a másodikat már megszáradva fotoztad, mig a 3.-at frissen. Száradás után összehasonlítva sem lett erősebb?
Amúgy van akinek így is minden oké volt olvashatod,van akinek kémiai lett. Mikorra nem vártad?
2018. ápr. 26. 07:19
Én is ezt akartam kérdezni, hogy mikor van a nemvárt napja?
2018. ápr. 26. 07:32
15/33 A kérdező kommentje:
Egy hete 20án. Száradva is tök egy forma összehasonlítva a másodikkal 😕 hétfőn megyek dokihoz kiderül..remélem nemkell csalódnom, még sosem volt 2. csík a tesztemen ...
Szerintem amúgy az elsőhöz képest mindegyik erősebb.Tényleg érdemes volna reggeli első pisiből tesztelned.Meg 3 naponta, mert úgy emelkedik a hcg szint.DE ha mondjuk holnap tesztelsz első vizeletből és erősebb mint az első, akkor hagyd abba a tesztelést és örülj.
2018. ápr. 26. 07:54
17/33 anonim válasza:
Szia nekem is 20-dikan kellett volna megjonnie
Tegnap esti teszt : [link]
En is megijedtem ezert reggel is csinaltam egyet azon ugyan olyan lett a ket csík .
Csinalj hnap reggel Es meglatod erősebb lesz:)
2018. ápr. 26. 08:31
Kilences vagyok. Nekünk júniusban lesz 2 éve, hogy nem sikerül a baba. De nincs értelme stresszelned, mert a stressz neki sem tesz jót, meg neked sem. Nem véletlenül mondtam. Hidd el.
Nyugodj meg kicsit, ne törődj a tesztekkel, éld az életed. Hétfőn úgyis dokihoz mész. Ezt a pár napot ne stresszesen töltsd már el, főleg, hogy hosszúhètvége is lesz. Kapcsolódj ki a pároddal.
Nem bántásból irtam az elozo kommentem se.
2018. ápr. 26. 10:39
Hát pedig én erősebbnek látom,nem nagyon de kissé.Ne aggódj! :)
2018. ápr. 26. 12:22
Nekem is ez volt és kémiai terhességem volt! Mestruációva kiürült! Most 1 hét múlvára nem várom! Magyon remélem hogy most végre megtapadt és velünk marad :(
2018. ápr. 26. 12:45
Kapcsolódó kérdések: