Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Császármetszés után mikor...

Császármetszés után mikor lehet teherbeesni?

Figyelt kérdés
Karácsonykor koraszülés miatt volt egy sürgős császárom...a babák sajnos csak 4 napot éltek...a férjemmel azóta teljesen össze vagyunk törve ..."gyógyulást" szerintem csak egy egészséges baba hozhat :( ...mikortól lehet próbálkozni? A kontrolon csak annyit mondott a doki hogy minden rendben és hogy teljes életet élhetek ...

2018. ápr. 24. 09:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem december végén volt csaszarom és januárban voltam ellenőrzésen. A dokim azt mondta h akár már idén is el lehet kezdeni próbálkozni. Bár mi azért többet szeretnénk várni. Nekem varratszedesem se volt és 25eves vagyok. Gondolom a kor is számít.
2018. ápr. 24. 11:12
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 27 éves vagyok ...természetes szülés már nem is jöhet szóba soha (valamit úgy vágtak a műtét közben) ...kontrolon amikor voltam mondtam a dokinak hogy kizárt dolog még 1 terhesség...nem tudom hogy lenne e erőm hozzá...most nem szedek gyógyszert óvszerrel védekezünk...csak eszembe jutott hogy ha véletlenül becsúszna a gyerek hogy akkor ezesetben el kéne vetetni? Miért mondják 1 évet 2 évet stb...
2018. ápr. 24. 14:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Elvetetni szerintem nem kell azért, csak szorosabb kontroll alatt tartanak. Ez inkább ilyen biztonsági javaslat, hogy várj egy évet, annyi idő után már tuti nem lesz gond.
2018. ápr. 24. 14:42
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem a szülèsek között mondott 2 èvet a doki. 15 hónapos volt a fiam amikor újra terhes lettem. A heg miatt mondjàk hogy vàrni kell mert ha nagyon elvèkonyodik akkor szakad ès az nem túl jó. Egy ismerősömet a 37.hèten kellett csàszàrozni mert úgy el volt vékonyodva a hege. Igaz neki az màr a 3.volt.

Szomorú ami veletek történt. Kitartàst kívànok nektek.

2018. ápr. 26. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!