Császármetszés után mikor lehet teherbeesni?
Figyelt kérdés
Karácsonykor koraszülés miatt volt egy sürgős császárom...a babák sajnos csak 4 napot éltek...a férjemmel azóta teljesen össze vagyunk törve ..."gyógyulást" szerintem csak egy egészséges baba hozhat :( ...mikortól lehet próbálkozni? A kontrolon csak annyit mondott a doki hogy minden rendben és hogy teljes életet élhetek ...2018. ápr. 24. 09:11
11/14 anonim válasza:
Nekem december végén volt csaszarom és januárban voltam ellenőrzésen. A dokim azt mondta h akár már idén is el lehet kezdeni próbálkozni. Bár mi azért többet szeretnénk várni. Nekem varratszedesem se volt és 25eves vagyok. Gondolom a kor is számít.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 27 éves vagyok ...természetes szülés már nem is jöhet szóba soha (valamit úgy vágtak a műtét közben) ...kontrolon amikor voltam mondtam a dokinak hogy kizárt dolog még 1 terhesség...nem tudom hogy lenne e erőm hozzá...most nem szedek gyógyszert óvszerrel védekezünk...csak eszembe jutott hogy ha véletlenül becsúszna a gyerek hogy akkor ezesetben el kéne vetetni? Miért mondják 1 évet 2 évet stb...
2018. ápr. 24. 14:40
13/14 anonim válasza:
Elvetetni szerintem nem kell azért, csak szorosabb kontroll alatt tartanak. Ez inkább ilyen biztonsági javaslat, hogy várj egy évet, annyi idő után már tuti nem lesz gond.
14/14 anonim válasza:
Nekem a szülèsek között mondott 2 èvet a doki. 15 hónapos volt a fiam amikor újra terhes lettem. A heg miatt mondjàk hogy vàrni kell mert ha nagyon elvèkonyodik akkor szakad ès az nem túl jó. Egy ismerősömet a 37.hèten kellett csàszàrozni mert úgy el volt vékonyodva a hege. Igaz neki az màr a 3.volt.
Szomorú ami veletek történt. Kitartàst kívànok nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!