Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt valakinek hasonló tapaszt...

Volt valakinek hasonló tapasztalata a 10-ik dpo-n?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Először is leírnám, hogy első Clostybegyt kezelésemen vagyok túl. A 13-ik ciklusnapon volt pozitív az ovu tesztem.

Ma van a 10-ik dpo, és gondoltam, csinálok egy ovu tesztet, lássam mit mutat. Két csíkos volt, de nem mondható pozitívnak, na ez nem is gond.

Viszont ma délután a mosdóba vettem észre, hogy valami sárgás, takonyszerű, átlátszó nyálka van a bugyimon.

A nagy könyvben azt írják, hogy ez a nyálka a peteéréskor jellemző, de mivel a teszt sem volt pozitív, és ebben a hónapban volt már pozitív tesztem, így nem hinném, hogy ovulációm van.

Reagálhat így a szervezetem, hogy a gyógyszerek beszedése után 14 nappal ovulálok?

Félve kérdezem, hisz nem merem beleélni magam, sőt, nagyon taszítom a gondolatot, hogy ne essen rosszul a végén... lehet beágyazódás jele ez az egyszeri nyúlós dolog?

2018. ápr. 23. 22:24
 1/9 anonim ***** válasza:
A nyúlós nyák nem a beágyazódás jele.A 14. ciklus napon negatív volt a ovuteszt?
2018. ápr. 23. 22:35
 2/9 A kérdező kommentje:
A 13-ik ciklus napon pozitív, a 14-ik ciklusnapon negatív.
2018. ápr. 23. 22:42
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem pár nap múlva tesztelj.

Feltéve,ha voltatok együtt 13,14 vagy 15-én.:)

Meg holnap is együtt kellene lennetek,azon ne múljon.

2018. ápr. 23. 22:50
 4/9 A kérdező kommentje:

Hmm. 11-13-15. Ezeken a napokon voltunk együtt.

29-re nem várom. Remélem nem is fog megjönni.

2018. ápr. 23. 23:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Reméljük!:)
2018. ápr. 23. 23:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Még ha valakinek volt hasonló tapasztalata, vagy esetleg ötlete van megkérem írjon.
2018. ápr. 23. 23:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem nyúlós nyák lett beágyazódáskor, engem is meglepett!! :) Drukkolok!
2018. ápr. 24. 06:56
 8/9 anonim ***** válasza:
A nyúlós nyákot a ciklus vége felé egy 2. kisebb, rövidebb ösztrogén szint emelkedés okozza. Nekem terhességnél fordult elő és párszor rosszabbul sikerült ciklusokban (úgy értem olyankor valószínűleg nem voltak ideálisak a hormonszintek, pms is jelentkezett, nekem alapból nem szokott).
2018. ápr. 24. 21:37
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :)

Mennyi ideig jött ez a nyúlós nyák?

Nekem ma is volt.

2018. ápr. 24. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!