Volt valakinek hasonló tapasztalata a 10-ik dpo-n?
Sziasztok. Először is leírnám, hogy első Clostybegyt kezelésemen vagyok túl. A 13-ik ciklusnapon volt pozitív az ovu tesztem.
Ma van a 10-ik dpo, és gondoltam, csinálok egy ovu tesztet, lássam mit mutat. Két csíkos volt, de nem mondható pozitívnak, na ez nem is gond.
Viszont ma délután a mosdóba vettem észre, hogy valami sárgás, takonyszerű, átlátszó nyálka van a bugyimon.
A nagy könyvben azt írják, hogy ez a nyálka a peteéréskor jellemző, de mivel a teszt sem volt pozitív, és ebben a hónapban volt már pozitív tesztem, így nem hinném, hogy ovulációm van.
Reagálhat így a szervezetem, hogy a gyógyszerek beszedése után 14 nappal ovulálok?
Félve kérdezem, hisz nem merem beleélni magam, sőt, nagyon taszítom a gondolatot, hogy ne essen rosszul a végén... lehet beágyazódás jele ez az egyszeri nyúlós dolog?
Szerintem pár nap múlva tesztelj.
Feltéve,ha voltatok együtt 13,14 vagy 15-én.:)
Meg holnap is együtt kellene lennetek,azon ne múljon.
Hmm. 11-13-15. Ezeken a napokon voltunk együtt.
29-re nem várom. Remélem nem is fog megjönni.
Köszönöm a válaszokat. :)
Mennyi ideig jött ez a nyúlós nyák?
Nekem ma is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!