Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Meddig mennetek el 2. gyermeke...

Meddig mennetek el 2. gyermekert, ha az elso termeszetes uton sikerult?

Figyelt kérdés
Mennetek inszeminaciora, lombik programra ilyen esetben?
2018. ápr. 19. 14:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A többiekhez hasonlóan, max addig mennék el, hogy hormonokat stb. megnézetném, igyekeznék rendberakatni, amit kell. De inszem, lombik tuti nem, már átjárhatóságit sem. Nekem az első nem jött nehezen, ettől persze a másodiknál lehet akadály. Mi is most kezdtük a tesóprojektet, gondolkodtam is ezen a kérdésen. Az elsőért a világ végéig elmentem volna, annyira akartam gyereket, akartam anya lenni. Most van gyerekem, anya vagyok, egyszerűen nem ugyanaz a két szitu.
2018. ápr. 19. 20:18
 12/14 Dittte ***** válasza:
Az első gyerek egy gondolatunkba került. 7 évvel később vagyunk most, ez a 9. Hónapunk.....valószínűleg ez sem sikerül.....pedig most van valamikor ovum, de nem hiszek benne már. Mi jövő hónapban megyunk dokihoz. Egy kivizsgálás az, amit mindenképpen megteszünk. Ha gond van, a folytatást még nem tudom. De rettegek.....
2018. ápr. 19. 20:55
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nemsokára kezdjük a próbálkozást.Második gyermek lesz ha lesz.

Egy általános kivizsgálásig mennék el,esetleg peteérés stimuláció.Ennyi ,nem több.Szeretnénk még egyet de nem minden áron,nekem a lombik nem fér bele most.Ha elsővel próbálkoznánk akkor viszont bármeddig el mennék.

2018. ápr. 19. 21:51
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Elso gyerkoc 1 even belul sikerult spontan, mikor elvileg csak lombikkal lehetett volna. En elmentem volna addig, ferjem nem.

Teso tobb, mint 1 eve nem jon. Kivizsgalasokon tul vagyunk, mindenhol minden rendben. Elso Closty kuran tul vagyok. Hagyom, a doki iranyitson. De megbeszeltuk, lombik kizart. Nem mehet az elso gyermek rovasara a masodikert valo kuzdelem. Most erzem, hogy kezdem elengedni a temat. Egyszer ugy is sikerul. En az inszemben benne lennek meg, ferjem mar abban sem. Elmeletileg semmi akadalya a spontan teherbe esesnek.

2018. ápr. 19. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!