Mitől lehetséges hogy az esti hőm alacsonyabb mint a reggeli? Vannak ennek jelentősége?
Nem tudom, mitől van, de nincs jelentősége. Ezért kell reggel mérni, de a hónaljban mérés nem jó. Testüregben ( száj, hüvely vagy végbél ) kell mérni, mindig ugyanabban az ip-ban, ugyanazzal a hőmérővel, ugyanott. Ha digitálisat használsz, várj a csipogás után egy percet mindig, mert akkor mér pontosan.
Amúgy meg van, akinek az esti hője 0.5-del magasabb, mint a reggeli.
Igen, van jelentősége a csipogásnak, utána még mehet akár két tizedet is!
Én értem, hogy nektek alacsonyabb, csak példaképp mondtam, hogy van, akinek meg magasabb, ennek nincs jelentősége.
Ha meg az én példámat nézem, azt tudom mondani, hogy ciklus első felében este 0.5-tel magasabbat mértem mindig, a pé után meg rendszerint alacsonyabbat. Mióta meg terhes vagyok, reggel 37, du-este meg csak 36.7. Mivel napközben sok minden befolyásolja ( kinti hőmérséklet, mozgás, stressz ) valószínűleg azért találták ki, hogy reggel mérjük.
Szívesen. Legalább tudom, hogy nem én vagyok egyedül ilyen "dili", hogy méricskéltem reggel-este. De aztán magamtól rájöttem, hogy semmi értelme :-)
Eredményes méricskélést ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!