Múlt hét csütörtökön a hcg szint 325 volt tegnap újabb vérvétel és csak minimálisat emelkedett 375 lett. Néztek progeszteron szintet is. Elmegy a baba?
Sajnálom
Mikor kell menned legközelebb?
Milyen műtétre lenne szükség?
Nálunk úgy volt,hogy az első méhenkívüli a jobb vezetőben volt.Magától felszìvódott.Jó sokáig nagyon fájt-görcsölt és vèreztem.Folyamatosan jártam ellenőrzésre ahol figyeltèk,hogy csökken a hcg szóval ürül a szervezetből.
Aztán pár évig nem is próbálkoztunk.
Amikor újra próbálkoztunk akkor ismét a jobb petevzetèkben tapadt meg. Nem találtak meg időben. Megrepedt.Belső vérzésem is lett.Életmentő műtétem volt ahol a jobb petevzetèket is eltàvolítottàk.Azt mondták műtét után ,hogy a repedés miatt de amúgy is súlyosan károsodott volt valószínűleg az első eset következtében. Hát én összetörtem. 3 vérzést kellett megvàrni is lehetett próbálkozni 1 vezetékkel 😑 hát Kösz.
Az első hónapban összejött.37 hetes terhes vagyok most 😙
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!