Mellfeszülés, szédülés, szúró érzés hasban, mintha megjönne, fehér folyás. Terhes vagyok? Mikor teszteljek?
Szia! Hát a tüneteid alapján van rá esély, hogy sikerült a baba! Én is ugyan így voltam. Teljesen rendszertelen volt a menzim és ugyan ilyen tüneteim voltak, amikre azt hittem, h attól, mert meg fog jönni. Szóval abszolút nem gyanakodtam, míg egyik reggel nagyon rosszul nem lettem,akkor vettem egy tesztet! másnap kiderült a dokinál, h már 7 hetes a picúr...:) Szeritem a tesztel még várj!Amúgy a tünetek lehetnek a közelgő menstruációtól is, úgyhogy mindenképp várj még (mivel a hcg hormon, ha van is, még nagyon alacsony lehet)! Én szorítok!
Üdv. 13 hetes kismami
szia én a számolt pete3érés után termékenyültem meg kb 4-5 napra,vagyis a számítás szerint 24én volt ,mi 29én voltunk együtt.és 9 én jött a mellfájás nekm ,aznap,hogy meg kellett volna jöjjön,12 én csin.tesztet kettőt és minkettő szinte 2 percre rá erős jelzést mutatott.örültünk neki:)
Szóval minden lehteséges,de amúgy én is a mensi kimaradása után egy héttel akartam tesztet csin,de valami közbe szólt így hamarabb kellett. sok sikert,egy 5 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!