14 éves vagyok 2-3 héttel ezelőtt együtt voltam a barátommal, de nem hatolt be csak pettingeltünk.Nem tudom hogy elment-e.Lehetek terhes ha nem hatolt be?
Az abortusz nem csak szülő tudta nélkül nem végezhető el 18 év alattinak, de meg kell jelenni a gyámodnak és neked is előtte egy családsegítő bizottság előtt..szomorú!!
Most csináltál ilyet először? ha nem láttadhogy elment-e azt pedig lehet tudni, mert csupa ondó lenne minden, vagy mégis hova került a váladék?
Miért nem kérdezed meg?
Ha nem hatolt be, de a hüvelyedbe azért bekerült a vége, akár az előváladéktól is lehetnél terhes, azt pedig nem lehet észrevenni..
Miért nem volt gumi?
Mikor történt?
A nőgyógyászati ambulancián írnak fel 72 órán belüli tablettát..menj el, ahhoz nem kell szülő!!
Csak a 3. nak írnám..most a kérdésből kiindulva, meg a komment..igazán nincs biztosíték arra hogy fogalma lenne mi a teljes , részleges behatolás. A barátnőmnek 3 éves a fia, az előváladéktól és ott is csak éppen volt érintkezés, de mindegy..ű
Nem tudom ki pontozott le,de akkor írjon ide egyolyan választ, aminek van értelme!!Elvégre egy 14 évesnek szüksége van a kisbetűs részekre is, mert kell a magyarázat nem???
Teljes mértékben egyetértek a 2. hozzászólóval! Úristen, mi van a mai GYEREKEKKEL??? Mert, már megbocsáss kedves kérdező, de még az vagy, most tanulnod kell a suliban, és nem követned mindenáron a lányismerőseid példáját ( ha ez is közrejátszott a dologban) Tudom, ez ilyen korban még nehéz, vagy nem megy ( hisz nem vagy még felnőve a dologhoz, sem szellemileg, sem biológiailag ), de nem gondolsz a jövődre?????
Valóban beszélned kellene erről a szüleiddel, szerinted nics joguk tudni, mi is van veled? Segíteni is tudnának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!