Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Soha nem voltam még terhes de...

Soha nem voltam még terhes de valami nyomásra folyik a mellemböl mi lehet ez? És Miért?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 15. 20:05
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Nőgyógyász, de azonnal. Komoly gond is lehet,
2018. ápr. 15. 20:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Azért elég lesz, ha hétköznap mész orvoshoz, nem kell ma este szaladnod.

Valószínűleg magas prolaktin szint okozza, amit agyalapi mirigy jóindulatú daganata is okozhat.

Ha csak az egyikből folyik, akkor emlő daganat is szóba jöhet esetleg.

2018. ápr. 15. 20:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván úgy értettem az azonnalt, hogy holnap :)
2018. ápr. 15. 20:16
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
Ilyen nekem is volt kamasz koromban,petefészek ciszta okozta.
2018. ápr. 15. 20:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen, én prolaktinra gyanakodtam, dokimnak is megemlítettem, mivel babával próbálkoztunk már egy ideje. Nekem azt mondta, ez a ciklus különböző napjain sok nővel előfordul(hat), csak sokan nem veszik észre, ahormonok hatására történik, nem kell mindig egyből a legrosszabbra gondolni. Rá három hónapra kellett visszamennem, akkor telt le az egy év próbálkozás, kaptam beutalót vizsgálatokra, de végül sehova nem mentem el, mert nem jött meg, azóta 16 hetes terhes vagyok, minden hormonom, minden értékem rendben van. Nekem az első hónapokban ez a dolog amúgy teljesen elmúlt, most, pár hete kezd megint szivárogni valami, de ez már az előtej, édes illatú, opálos, ragacsos cucc... Nem olyan, mint előtte.

Én azért egy hormonvizsgálatot "kierőszakolnék" a dokitól, nekem is azt kellett volna tenni már az első alkalommal, hogy legalább megnyugodjak, és ne izgulj emiatt még 3 hónapot...

2018. ápr. 18. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!