Fogamzásgátló mellett 1 napja késik. Van esély terhességre?
Figyelt kérdés
Mindig szerdán fejezem be a tablettát és mindig hétfőn délelőtt jött meg. Ma viszont még semmi. Fáj a derekam ahogy vérzéskor szokott, de mégsem történik semmi. Mindig bevettem a tablettáka, igaz volt 1-1 óra eltérésem de eddig abból nem volt probléma. Szexuális életünk sem volt nagyon aktív,bár tudom elég neki akár egy alkalom is. Szerintetek lehet terhesség? Lenne valami jel? Vagy normális hogy késik? Van tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?2018. ápr. 9. 17:07
1/4 anonim válasza:
Ha megjön bármikor a szünetben, akkor nem kell aggódni. Bár a gyógyszer viszonylag nagy pontossággal állítja be a menzeszt, de egyéb tényezők (stressz, fogyás-hízás, akármi) így is lehetnek rá hatással.
Ha egyáltalán nem jön meg szerdáig, akkor jövő héten érdemes csinálni egy tesztet, persze azért kezdd el szedni a következő csomagot.
2/4 anonim válasza:
"a gyógyszer viszonylag nagy pontossággal állítja be a menzeszt"
Milyen menzeszt?! Fogamzásgátló szedése alatt nincs menstruáció. A fogamzásgátló nem beállítja a menstruációt, hanem kikapcsolja, és egy mű ciklust hoz létre mű vérzéssel.
Kérdező! Annyi a lényeg, hogy a megvonásos vérzés (ami nem menzesz) a 7 napos szünetben kezdődjön. Nem kell ennyire paráznod...
3/4 anonim válasza:
Szia! Mi újság? Megjött? Hasonló cipőben járok...
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, szerencsére a kérdésre pár órával megjött. Nem tudom miért késhetett, lehet hogy később vettem be a tablettákat. Tehán nem 8-kor hanem sokszor 11-kor.
2018. máj. 5. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!