Lehetek terhes?
A barátom pár héttel ezelőtt megujjazott ,de lehet,de több,mint valószínűleg,hogy az ujja előváladékos volt.Utána 1 hétre rá hüvelyfertőzésem volt,de használtam Canestet és elmúlt.
3napja késik a menstruációm,de feszül a mellem.Nagyon ideges vagyok.Tehebe estem volna????17/L
Köszönöm szépen az értelmes válaszokat!
A szüzesség elvesztése nem attól függ,hogy vérzel-e.
Van,akinek fájdalmas az első behatolás és vérzik is.
Én egyáltalán nem véreztem a szüzességem elvesztésekor.Ha felmerült a teherbe esés lehetősége,akkor az a szokás,hogy csinálunk egy terhességi tesztet.
Igen v.nem???
Mivel sok helyen olvastam,h nem lehet teherbe esni.
Az idegességtől is késhet??
Késhet az idegességtől is,igen.
De csinálj egy tesztet,ha 1 héten belül nem jönne meg.
Majdnem bizonyos, hogy nem vagy terhes, ne idegeskedj, mert a mensid attól is késhet.
Elvben, de szigorúan csak elvben lehetséges a teherbeesés úgy, ahogyan leírtad, de annyira valószínűtlen, hogy nem kell vele foglalkozni.
A nagyáruházakban egy teszt nincs még 500 forint se.
Vegyél egyet, és pisild le holnap reggel. Aztán nyugodj meg, és ha legközelebb hasonló helyzet adódik, legalább törölje szárazra a kezét a barátod, egy zsebkendővel, vagy az inge aljával, ha nincs más. A kiszáradt spermiumok elpusztulnak, még az a nagyon kis esély se marad meg a terhességre.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!